/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +17
    Hannibal - etleri mangalda pişirir çilingir sofrası kurardı will ve jack ile.
    TWD - rick-lori-shane üçgeni en az 70 bölüm. maggie de glenn'e yar edilmez diziye burak özçivit falan sokulur ona yamanırdı.
    Breaking Bad - hank'in siyah doblosu olurdu. skyler hamileyken sigara içtiği için holly sakat doğar, flynn'in hastalığı da orijinalindekinden birkaç kat daha kötü olurdu.
    Shameless - üvey baba gibi olurdu işte frank içip içip döverdi çocukları, fiona hem ablalık hem annelik yapardı yine ama orijinal fiona'daki libidonun çeyreğine sahip olmazdı.
    Dexter - dekso cinayetlerinde ahlaki bi kaygı güderdi, kendini toplumun bağırsaklarını temizlemeye adamış bi dava adamı olurdu. 2. sezondaki lila olayı tam bi aşk üçgenine dönüştürülür 50 bölüm sürerdi, bu arada lila hamile kalır rita intihara kalkışır araya hannah da girip türlü türlü entrikalar döndürürdü. finalde mutlaka herkes sırrını öğrenir, "nasıl yaparsın alçak herif sana güvenmiştik" tarzı nutuklar atardı. KV izleyip polat alemdar'a ozenen tayfa bu kez dexter'a ozenir, benzer cinayetler gercek hayatta da yasanir bunu goren rtuk diziyi derhal yasaklardi.
    Friends - yapılmışı var zaten +18 diye, yorum bile yapmıyorum.
    HIMYM - bara değil de starbucks'a falan takılırlardı, barney zütürdüğü kızların birinin abisinden-babasından vs. temiz bi dayak yerdi, final yine aynı olurdu bak aklıma geldi sinirlendim yine dıbına koyim.
    ···
    1. 1.
      +5
      Türk dizi yapımcısı dedected
      ···
   tümünü göster