/i/Soru Cevap

Bilmemek değil başlık açmamak ayıptır.
  1. 1.
    +75 -3
    aferim
    ···
    1. 1.
      +11 -1
      Ben yaptım beyler. ilkokulda okulda folklor kursu görüyorduk. Bi özel günde çıkıp oynayacaktık ama okulda da değil şehrin göbeğinde sahneye çıkıp aq. Ulan o kadar deneme yaptık tekrar ettik ama yanlışlıkla oyun sırasında yerimi şaşırıp çocuğun önüne geçmiştim. Çocuk bana oyun sırasında ağzına sıçıyım demişti. Vay be kaç seneee oldu hala aklımda. Ama bi sıkıntı olmadı normal her şey güzel gitti kimse farketmedi. Bi tek oyun bittikten sonra hoca beni anladı kesin dövecek sanmıştım. Halbu ki nereye dövüyo o.ç babam yanımdayken.
      Not: Çok yazdım k.b beyler. Bu arada hoca çok sertti kaç kere bırakma aşamasına geldim ama anam babam bıraktıttırmadı. Öyle böyle kaç ay kahrını çektim binin.
      ···
      1. 1.
        +22 -1
        bunun gibisi benimde başıma gelmişti. tiyatro gösterisi yapacaktık işte herkese dağıttılar görevleri felan banada ilk başta kahyayı vermişti bi kaç denemeden sonra sen ağa rolüne geç dedi (bi nevi başrol) neyse işte ben bir sevindim bir sevindim felan beni ağa yaptıktan 2 gün sonra benim yerime sınıftaki en bin çocuğu getirdiydi benide gereksiz başka bir role geri koyduydu neyse bende buna baya sinirlendim felan üzüldüm de sonra planı kurdum tiyatro oynanacağı gün gitmedim gösteriye okulda felan da yapmıyorlardı büyük salon gibi bir yerde yapacaklardı hocalar veliler felan olucaktı. o gün o huur orada ne yaptı acaba dnsbnsjs birde gösteriden sonraki ilk okul gününde sınıfın içinde beni azarlamış tı amk karısı yok birdaha seni gösterilere almıcam felan dediydi bende sanki katılan var gibi bir tepkide bulunmuştum her zaman aklıma geldikçe gülerim sen o kadar çalış hazırlık yap gösteri günü muallaknin biri gelmesin akkajsjdhd
        ···
      2. 2.
        -13
        dediydi ne kardeş ?
        ···
      3. 3.
        0
        sosyete bin
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      müzik öğretmenimiz gelmemişti son istiklal marşını ben okutmuştum abi 4A dan ahmet
      ···
   tümünü göster