/i/Tespit

  1. 1.
    +49 -8
    http://imgim.com/529748940896497_1261231310.jpg

    Kendine Türküm diyen huur çocukları :

    1- Atatürk'e söver osmanlıyı yüceltir.

    2- Osmanlıya söver atatürkü yüceltir.

    3- gerçekten türk kızı kalmadı ya macaristandan, kazakistandan yada diğer Türk ülkelerinden biriyle evlenicem diye ağlarlar oysa ki içinde 1 damla Türk Kanı olmayan bir kaşarla evlenicekleri barizdir.

    4- Irkçıyım diyenler var. Irkçılık hakkında tek bildikleri kürtler ve yahudilerdir. Irkçı isen doğduğun ırk hariç bütün ırklara karşı olucaksın. Yahudisine ermenisine rumuna çerkezine almanına fransızına. Bu huur çocukları ırkçılıktan kürt ve yahudiyi anlar ancak.

    5- Genellikle kendilerine bir ata seçer bu huur çocukları. Ve onun dışında herşeyi reddeder. Halbu ki gerçek Türkün atası Timurdur, Cengiz Handır, Fatih Sultah Mehmettir, Metehandır, Atatürktür, Başbuğ Timurlenktir. Bunların hepsi gerçekten Türk kanı taşıyan birinin atalarıdır.

    6- Kendi ataları hakkında yanlış konuşucak kadar acizdir bu huur çocukları. Yok Atatürk içki içerdi. Yok osmanlı devletinde gaylik vardı. Yok kardeş kavgaları oldu taht için padişah padişahı öldürdü. ATASI HAKKINDA YANLIŞ KONUŞAN iNSAN EN ADi huur ÇOCUĞUDUR.

    7- Kemalist Türkçüler vardır. Bunlar kral adamlardır ortalıkda erkek huurluğu yapmakdan başka birşey yapmazlar. Bide Kemalist Kızlar var ki Sevişirim evlenmem, hamile kalırım doğurmam gibi bir TÜRK'e yakışmıycak ki bir huur için bile ağır olan cümleyi kendi adına kullanabiliyor.

    8- Kızlar ise Benim bedenim benim kararım yazılı pankartı açıp eylem yapıyor. işte bunlar Türküm diyen ama Türk olmayan huur çocuklarıdır. Gerçek Türklük bu değil. Evleneceksen karın bakire olucak. Ne arap kültürü taşıyıcak, Ne de başka bir ırkın özelliğini taşıyıcak. Gerçekten TÜRK olucak. Düzenli bir ciks hayatınız olucak çocuklarınızın önünde tartışmıycaksınız ki çocukların önünde tartışan ailelerin de anasını gibeyim.

    9- Kendilerine Türküm diyen başka bir huur çocukları ise bir atasına bağlı kalandır. Şu an görüyorsunuz osmanlıcılık, atatürkçülük, türkçülük, milliyetçilik hat safhada. ama gel gör ki 1 tane bile TÜRK yok içlerinde.

    FATiH SULTAN MEHMET'i SEViP ATATÜRKÜ SEVMEYENLERiN DE ANASINI gibEYiM

    TiMURU SEViP DE YAVUZ SULTAN SELiMi SEVMEYENLERiNDE ANASINI gibEYiM

    SEN BU DÜNYAYA DiZ ÇÖKTÜREN SULTANLARIN PADiŞAHLARIN KOMUTANLARIN TORUNUSUN. ATANA LAF ATMA ATTIRMA ATTIRANI UYARMA ÇÜNKÜ DiREK gib ANASINI YAŞAMAYI DAHi HAK ETMiYORDUR O huur ÇOCUĞU.
    ···
   tümünü göster