/i/Tespit

  1. 26.
    +2
    panpa zaten yeni bir uygulama olduğundan öyle tüm kitapları bulamıyorsun. ama oldukça hızlı gelişen bir altyapısı var. türkiye'de de bunu yapanlar var. pdf formatlı şeyleri e-kitap formatına dönüştürüp veriyorlar bedavaya. zaten yapanlar da okuyucular. üstelik amazon'un kendi kitap satışı da var. 9.99 dolara her kitabı alabiliyorsun. ne olursa 9.99. normal kitaplar gibi 50 tl falan fahiş fiyatlar vermiyorsun. ben kağıt işini düşündüğümden ziyade ergonomik ve pratik yanındayım. ama kitap kokusu sevicileri dediğin gibi çok önem verdiği ağaçların dıbına koyuyor saçma salak geleneksel şeyler yüzünden.
    ···
    1. 1.
      +1
      geleneklerini gibeyim onların panpa. madem gelenek düşkünüler papirüslere yazsınlar hatta taşa yazsın huur çocukları o ağaca babalarının parasına yazık lan. bu iş aklıma yattı bir daha kitap almayacam sağol.

      şimdi ereader için ortalama ne kadar bütçe ayırmam lazım en ucuzuyla en pahalısı aynı işlevi mi yapıyor?
      ···
    2. 2.
      +1
      haklısın panpa. gitsinler ceylan derilerini kazısınlar binler.

      ben 350 tl verdim. ama kalitelisini aldım, yanına da güzel bir kılıf aldım falan. ama ortalama 200 tl'ye her türlü alırsın. tabi ama bu ara uzak durmak gerek. çünkü cihazlar abd doları bazındalar. soktumun doları da çılgınlar gibi şimdi. şimdi alırsan parana yazık edersin. tabi zenginsen koy zütüne gitsin.
      ···
   tümünü göster