/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +2
    15 bininci oldum kardeş 435 puan yaptım. üstte ne dediler okumadım kesin demişlerdir ama ygs ye o kadar kasma çıktıktan sonra ah kafamı gibeyim az çalışaydım da lys bakaydım diyeceksin. çok kasma derken konu eksiğiyle gir demiyorum aq konuları bitir üstüne 3 4 test çöz daha çok durma üstünde. ygs ye girmeden lys konularında ilerle yoksa 9 ay boyunca 9. sınıf 3 ay boyunca 10 11 12 çalışmış olacaksın ve en baba konular lysdedir. en azından matematikten limit türevi halletmeye bak ygs ye kadar.
    ayrıca burdan ygs nin amk. ygs bilgini ölçmez kardeş bi konuyu çok iyi biliyorum dersin konunun öyle bi yerinden sorarki 0 bilenle aynı konuma düşersin, o yüzden önemli olan sakinliğini koruman. ben koruyamadım türkçe boru gibiydi panik yaptım. sonra matematiğe az süre kaldı daha da panik yaptım en son sosyalin yarısı yetişmedi 21 bin oldum (evde yapsam 10 bine girebileceğim bi sınavdı)
    kaç saat çalışmalıyım diyen olmuş, sana bağlı ben kütüphaneye gittiğimde 6 saat falan çalışabiliyodum orda günde ama bunu 1 ay falan yaptım kalan günlerde 3 saat ya bakıyodum ya bakmıyodum. 7 8 dizi takip ettim kafanı da rahatlatman lazım arada.
    kitap önerisi mat lys de türev integrali apotemiden al bitir. en iyi kitaplardandır. ygs mat için karekökün soru bankası iyiydi diye hatırlıyorum. kimya ygs de pek bi tak yok farketmez. organik kimya için körfez yada palme al. fizikte uğurla fem çözüyodum güzeldi. biyoloji yine palme al. geometri ygs alma çok kolay olur direk karekök lys geometri al biraz baba kitaptır ama yapamadıklarını sor çok şey öğrenirsin.
    aklıma başka bi şey gelirse editlerim
    ···
    1. 1.
      0
      eyvallah kitap adlarını not aldım yarın bakıcam
      ···
    2. 2.
      0
      sorun falan varsa sor kardeşim vaktim var cevaplarım
      ···
    3. 3.
      0
      nasıl çalışmalıyım sence? konu anlatımlı kitap + test mi video + test vs
      ···
    4. 4.
      0
      videoyla hiç çalışmadım panpa dersanede iyi dinliyodum ben. konu anlatımlı kitabı da ezber konularda kullan organik kimya sistemler vs. dediğim gibi ben dersanede iyi dinliyodum eve gelince deftere bi bakıp test çözüyodum
      ···
    5. 5.
      0
      ben konuyu anlıyorum teste gelince anlamıyorum gibi oluyorum. bu sorunu test çözerek mi atlatıım
      ···
    6. 6.
      0
      yapamadığın soruyu hocaya sor kardeş yine anlamıyosan konuya bi daha çalış
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster