/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    lan sorun da bu ya, malll. niye asimile ediyon, kürtler çoğunlukta olsaydı yine böyle dermiydin,
    kırım türkleri diye ağlaman niye,
    myanmar türkleri diye niye ağlıyon.
    ···
    1. 1.
      0
      Türkiye Türklük milli şuuru üzerine kurulmuş bir devlettir. milliyetçiliği vatanseverlikle bağdaştırabiliriz bu şekilde. şimdiki ülkücülerin nefret dolu milliyetçiliği değil, yada Türkçülerin nefret dolu söylemleri değil. Sevgi ortamıyla, herkes kendisinden bir şeyler katarak vatan için çalışmalı.Bak amerikaya adamlar faşist. ciddi anlamda kendilerinden olmayana saygısı yok. kendi dillerinin kültürlerini oluşturmaya çalışıyorlar yaptıkları zaman yannanı yiyecez harbi.

      Demeye çalıştığım bizler kafatasçılığı bırakıp Türklüğü yücelttikçe Türklüğünü unutan Türk toplumları da bize katılacak, hatta kürtler bile bu şekilde özenip benimseyecekler.Çerkes lere olduğu gibi. adamlar vatansever hatta yerine göre milliyetçi.ama nesin diye sorsan çerkesim diyo. bunu bağırmadan söylüyo. düğünlerinde çerkes geleneğini yaşatıyo. kürtler de bu şekilde olmalı. Atatürk milliyetçiliği bunun üzerine kuruldu.ama anlamazlar Türkler de anlamaz. kendilerini yüceltip suriyelileri kürtleri aşağılayıp milliyetçilik yaptıklarını sanarlar.
      ···
    2. 2.
      0
      Sana gelirsek asimile olsanız yücelirsiniz amk. kürtler nefret ortamıyla başarıya ulaşamaz. bugün olmadı yarın onları yada onların çocukları delik deşik edecekler. seslerini kesmeleri lazım. misal ben nefretle büyümedim.ama çocuğum nefretle büyüyecek. neyse kime ne anlatıyorum amk
      ···
   tümünü göster