/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +39 -7
    Her seferinde her anda kadın savunucusu olan, bu şekilde "modern" birey olduklarını sanan akıl yoksunu erkeklerdir.

    Misal bi örnek verelim :

    X: Oğlum ben bakirim , kendimi karıma saklıyorum, acaba temiz birini bulabilecek miyim?

    Beta : Ulan yobaz, hala anlamadınız bakirlik, namus bedende değil kafadadır :@@@@@@@@

    sonuc: Kendini zeki sanan ve muhtemelen gavatlık genini babasından alan betamız,, aklı sıra (kendi büyük ihtimal bakir olmadıgı oldıgı için) böyle düşünenleri kötüleyerek, herkesi kendine benzetmeye calısmaktadır. Kendisi 100000 kişinin üstünden geçtiği karısıyla evlenir, anca 1 2 yıla kalmaz anahtarını unutup eve geldiğinde yatakta kocaman bir zencinin(çünkü karısı her türden y*rak yemek istemektedir) karısını hoplattığını görür ..Bi ihtimal yıkılır, daha büyük ihtimal "Karım özgürdür :@" diyerek kolay gelsin deyip çıkar.

    Ve komiktir ki daha bedenine hakim olamamıs birinin, aklına hakim olabileceğini düşünür. ahahahah

    Son yüzyılda dişiler neden yükselişe geçti?

    Çünkü onlar hata yapsa bile "Kadın" diyen betalar türedi. Kadınların her hatasına göz yuman betalar türedi. Buna " Erkek yapsa suclu olmaz" gibi komik bi neden göstererek yaptılar..
    Her seferinde "erkek yapınca aslanım dersiniz dimi lan" cümlesini bahane etti, prim yaptı.

    Kız isteyrek kendini 4 kişiye gibtirse bile bu betalar " ASIL SUCLU ERKEK :@@@" diyecek kadar haysiyetsiz, samimiyetsiz oldu.

    Artık tüm erkeklere "sapık, abaza,tecavüzcü" gözüyle bakıldıgı için, kızlar sizden cok kolay intikam alabilir. Sokakta yanınızda durup dururken "bu beni taciz ediyor " deyiverse bile yeterlidir.

    Dişi sıçmışsa sorumlusu erkektir, çünkü eve yemek getiren erkektir... ne kadar saçma bi görüş dimi? ahahah

    Üniversitede çoğu kızın kaşar olma mevzusuna bizzat tanık oludum. Bizim anadolu çocugumuz ise kendisi ömrü boyunca am görmemiş, haklı olarak temiz kız istemektedir. Fakat kızların kölesi olmus betalarımız ise pusuda beklemekte ve aslında kendi gavatlıklarını örterek üstüne "yobaz" diyerek bizimkileri aşagılamakta.

    Merak ettiğim nokta, bu adamlar anasını bacısını üst üste koyup beceren bi manzara karsıısında da "kolay gelsin" deyip çıkıp gidecek kadar "modern" midir?
    ···
   tümünü göster