/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +13 -1
    Ulan Bizim Millet Kadar Salak Yok Kfc Yeme Burger Yeme Kola içme Ulan Evinizdeki Çoğu Şeyde Amerikan israil Patenti Var Bizler Anca Laf Atarız Ulan Salaklar Adamlar Yapmışsa Sen Bin Katını Yapacan Adamlar Parçamı Üretti Sen Daha Gelişmişini Daha Yenisini Üreteceksin Ama Nerede Anca Laf Safsatası Yaparız Bizimki Düpe Düz Salaklıktır !
    ···
    1. 1.
      +5
      Ulan Yine Mi Sen :D
      ···
    2. 2.
      +7 -4
      Beyler ben Türkçüyüm. Neden olduğunu anlatayim size.Ülkücü demek Türk-islam sentezi demektir. Yani bir Türk müslüman olmadıktan sonra Türk olmasının bir önemi yoktur ki bu bana çok saçma gelir. Böyle kişiler kendi kanlarından olanlara sahip çıkmaz ama Araplara laf söyletmez. Türkçülük ise türk olduktan sonra ister hristiyan ister müslüman ister alevi olsun türk türktür.Bu da bana çok mantıklı gelir.Din insanla Tanrı arasında olan bir olgudur.Siz de bu ideolojiyi araştırın göreceksiniz ki doğru olan Türkçülüktür. Türk devletleri ancak bu fikirle bir olur ve yükselir.
      ···
    3. 3.
      +2
      araplara laf söyletmez dışında her dediğine katılıyorum ülkücülükte sadece islami değerlere sahip çıkar arapların kültürünü benimseyenlerde var ondada haklısın bide bozkurt işaretinin türkiyeye nasıl geldiğini araştırırsın sadece müslüman türke değil bütün türkleri benimsediğini görürsün ülkücülüğün sonuçta dava aynı dava sadece ülkücülüğün islami yönü biraz daha baskın oda bi nevi siyasi hamleydi aslında komunizme karşı
      ···
    4. 4.
      0
      Asıl müslümandan Türk'çü olmaz amk . Kendi töresini unutmuş , kendi geleneklerinden kopmuş , başka bi ırkın geleneklerini benimsemiş , yozlaşmış insandan Türk'çü olmaz.
      ···
    5. 5.
      0
      Kardeşim bence türk müslüman olabilir, onda sıkıntı yok fakat türk müslüman olurken kendi benliğini unutursa arap gibi davranmaya başlarsa işte o zaman sıkıntı olur.Ben müslümanım diyipte hareketlerini kıyafetlerini ve yaşdıbını onlar gibi yaptılarsa ki şuan da her türk öyle gibi bu türklerin sonu demektir. Buna karşılık da TÜRKÇÜLÜĞÜ yaymalız ki türk titresin ve kendine dönsün.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster