/i/Tespit

  1. 1.
    +2
    Evet beyler bugün binlerce insanın gözünde büyütüp yazar olmak için sıra beklediği kutsal bilgi kaynağının gerçekliklerini size anlatıcam . Formatını kaybeden ekşi sözlük hesabımı sattım ve eski ruhu azalmış olsa da hala züte züt diyebilen inci sözlüğe kesin dönüş yaptım .

    ekşi sözlük yazarına göre o bir am gurmesidir bugüne kadar binlerce kadınla birlikte olmuştur ve cikse doymuştur onun dışında ki her erkek bir abaza huur çocuğudur , fakat bu entel kardeşimiz bayan tarafından yazılan bir entry algıladığı zaman direk o yazara mesaj yollar ( hesabı olan arkadaşlar deneyebilir)

    istatistikler yalan söylemez beyler Türkiye'nin boy ortalaması 173 cm'dir ama sözlükte 180'den aşağı insan yoktur , onlara göre 180 altındaki erkeklerin yaşaması anlamsızdır hepsi birer huur çocuğudur

    hepsi aylık 5000 tl'den fazla para kazanır ama buna rağmen golf arabasına 90 bin tl vermek enayiliktir iphone kullanmak çok gereksizdir , fanboyluktan başka bişey değildir bu tarz şeylere para harcayan insanlar katıksız maldır .

    Yine istatistiklerle devam edelim Türkiye Cumhuriyetin'de vatandaşların sadece yüzde 10'u pasaport sahibidir ama ekşi sözlüğe girdiğinizde herkes yurt dışında bulunmuştur , yurt dışına çıkanlara binlerce tavsiye verirler ve oraların muhtarı oldukları için durmadan Türkiye'de yaşamanın takluklarından bahsedip dururlar.

    Son olarak onlar için fitness yapan insanlar spordan anlamayan zır cahil huur çocuklarıdır dünyanın en sağlıksız şeyi gibi anlatırlar ama fizikle ilgili bi konu açıldığı zamanda hepsinin tipi brad pitt gibidir ve omuzları geniştir.

    biraz seviye yükselir gibi oldu am züt meme

    özet : ekşicilerin çoğu huur çocuğudur
    ···
   tümünü göster