/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Evet hepimizin fikri ayni bu konuda sanirim, 3. dunya savasi cikti cikacak.

    Bu yuzden NATO'yu ABD'yi falan gibtir edip acilen Rusya'nın tarafına geçmeliyiz yoksa kotu seyler olacak. Pakistan destekçimiz olmasaydı coktan gibip atmislardi zaten bizi. Nukleerden korkuyorlar.

    Bence simdi bize destek cikiyormus gibi gorunen abd iti 3. dunya savasini baslatacak ve WW1 deki ingiltere gibi cikar icin taraf degistirecek. O saatten sonra ruslarin da bizi kabul edecegini sanmam.

    Bu yuzden taraf degigibligini once biz yapmaliyiz. Taraflarda abd-israil belli zaten, ruslar da dusman bu amerikaya onlar da dalar, almanyanin isler biraz karigib ama ingiltere abd tarafinda olacak gibime geliyor. Almanya tarafsiz kalabilir belki ama sanmiyorum. Bunlarin egosu tavan ya, cermenlerle birlesip herkese dalarlar. 3 takim olabilir yani tahminimce. Fransa abd tarafinda olur. Rusya tarafina katilmazsak bin gibi ortada kaliriz hem rus hem abd tarafi bize dalar. Rus tarafina katilirsak azerbaycan ve pakistan bizim tarafimizda olur guney azerbaycanda isyan cikar bagimsizlik ilan ederler. Araplarin durumunu suan bilmiyorum karigib oralar hic girmeyelim.

    K.rt sorununun da en kisa zamanda halledilmesi lazim yoksa savasi firsat bilip isyan cikarirlar bunlar.

    Bu dexer de boyle bisey yapmaz asla, rus tarafina gecmez o yuzden iktidar akp olmamali. Kendisi zaten cumhurbaskani, iktidar da akp olursa hic sansimiz kalmaz.

    iKTiDAR AKP OLURSA OLACAKLAR

    Abd taraf degistirecek, israil ve ingiltereyle ulkemizi gibecekler. Ustune bide k.rtler iyice isyan eder bagimsizlik falan kazanir.

    OZET

    Eger akp iktidar olursa, imkaniniz varsa kacin ulkeden arkadaslar. Kacin.
    ···
   tümünü göster