/i/Tespit

  1. 1.
    +2 -1
    şimdi bir Türkçü olarak bunu okudum, ulan adam haklı dedim, sonra araştırdım ki ;
    5 Haziran 1983 doğumlu olan Kerem Kılıçdaroğlu, CHP liderinin üç çocuğundan en küçüğü. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olduktan sonra, ODTÜ Uluslararası ilişkiler’de master yapan ve amacının akademisyenlik olduğunu söyleyen Kerem Kılıçdaroğlu, Güney Kore’de siyaset bilimi alanında doktora yapıyor.

    ve başlığı açan aktrolle inanan insanlar gördüm
    ···
    1. 1.
      -1
      Askerlik yapmamak için okuyan insanlar bunlar. Bunlardan çok var memlekette. Ama onlar en azından parasını verip bedelli yapıyor. Bu para da vermiyor.
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Senin beynini gibiyim ben amk sanki askere gitmemek için açıköğretim okuyor .Adamın oğlu ülkeye yararlı olabilecek bir konuda eğitim görmek üzere okumaya gidiyor bunun gibi huur çocuğu aktrollerde laf ediyor
      ···
    3. 3.
      0
      gibtir lan adam 33 yaşına gelmiş halaa zamanı gelince askerlik yapacağım diyor. Eğer okuyacaksan adam gibi bedelli ücretini öde git istediğin kadar master yap , oku. Ama " Biz bedelli askerlik yapmayız " diyip işi şova çevirme. TSK seni 40 yaşında ne yapsın. işiniz gücünüz milleti gerizekalı yerine koymak. dıbına koduğumun oktrolleri.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster