/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +10 -2
    Bilmiyorum ama artık böyle gelip böyle gitmicek başımdan gelen olayı kısa ve net şekilde anlatacam bugün oldu kafam dank etti.

    Kısa bi özet geçeyim ( uzun olacak galiba ) belki canı sıkılıp okumak ister pişmanlıklarımı yazarım ders çıkaranlar olur.

    Beyler 17 sene Fransa da yaşadım ( hikayenin gerçek olduğunu fotolarla editlieyecem ) Neyse Fransa da uniler genelde paralı hemde baya taşaklı miktarlar o parayla holding kurarsınız Türkiye'de hele euro 3 lira iken o derece. senelik bi mühendis fakültesi 30 bin euro siz hesaplayın aq. 5 sene ile çarpın o meblayı ...

    Peder git Türkiye de oku diploman olsun deyince devletin yurt dışı öğrencileri için sınavları var baya basit bi sınav mı ne girdim Ankara da sağlam taşaklı bi ünide yabanci dil bölümünü tutturdum .

    Neyse geldim yerleştim kimseyi tanımıyorum, bide Allah ın lütfu mu diyeyim cezası mı yaş 20 görüntü 16 benim aq zayıfta bişeyim tek boy var oda 181 oda olmasa git köprüden atla o derece aq , sakal yok tam efendi imam oğlu tipi şuan azda olsa surat oturmaya başladı bi insanın 20 yaşında sakalı boyu uzar mı gibeyim öyle izzeti ikramı... Sınıfa bi girdim full kız bi tane oğlan yok hay şansıma sıçayım der mi bi insan benim gibi efendi tipli bi bebe için o kadar hatun sıkıntı stress aq ... herkes bana bakıyor diyolardır kim bu bebe aq üniyi kreşe çevirmişler demedilerse bende bi tak bilmiyorum aq. Oturdum bi yere ; yavaş yavaş yanım dolmaya başladı herkes de unili oldum havası var zaten türkiye özel lisede okuyup gelen tikkylerle dolu (bkz: özel tevfik fikret lisesi) 2 tane Fransa da gelme kızla tanıştım belli tam banliyö varoş kızlar erkek gibi giyinme, konuşma bunlar bana yaşımı sordu o zamanlar 19 yaşındayım diyince bunlar yüzü değişti şok oldular biz seni 1996 97 li sanıyoduk dedi kızlar ablam diye seslenmeye başladılar o günden sonra o kadar zoruma gidiyor ki aq 3 hafta gitmedim okula kurban bayramı araya girince kaçtım Fransa ya .

    Tutarsa devam ederim

    edit : ilk foto yalanım yok http://imgim.com/image/6216incis6578576.jpg
    ···
   tümünü göster