/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 601.
    +42
    '' Öncelikle.. Melis senin sandığın gibi biri değil. Pgibolojisi altüst olmuş durumda ve kendisini eğlendirecek bir şeyler aramakla meşgul her zaman. Sizin şehire geldiğinde ki yakın zamanda yeniden izmir'e geleceğini biliyordu. Melis'in ailesi her zaman otoriter olmuştur. Babası ve amcaları.. Bu yüzden Babasının işi oraya düştüğünde ailesinin gözünün önünde olmasını istemiş ve onları da peşinden sürüklemiş. Bütün düzenleri bozulmaya her zaman müsaitti. Biliyorum çok karışık anlattım ama bunu anlatmak çok güç. Sınıfınıza geldiğinde kendisine yönelen bakışları farketmiş ama ilgisini çeken sen olmuşsun. Herkesten farklı bakıyormuşsun ona. Hani nasıl derler samimi bir şeyler yaşamak ister gibi... O da bunun farkına varınca Tehlikeli Oyunlarından birisini oynamak için senaryosunu hazırlamış ve bir şeklde seni ağına düşürmüş. Anlattığına göre pek de zor olmamış. Sonra da işte hikaye ilerlemiş ve beklendiği üzere babasının oradaki işleri bitmiş. Buraya geldiklerinde Melis bütün olan biteni bize anlattı. Biz de güldük eğlendik.

    Daha sonra işte senin buraya geleceğin gün. Kız kardeşini ve bizleri de oyuna dahil etti. Kız kardeşi amcasına durumu anlattı ve tabii başka bir şekilde. Bu da Melis'in fikriydi. işte sonra olanları biliyorsun. Amcası sizi yakaladı, bunun oyun olduğunu bilmiyordu. Senin Melis'in namusuna göz diktiğini zannediyordu.

    Seni o şekilde görünce oyuna devam etme isteğim kırıldı. Ama bir şekilde devam ettim. Seni Melis ile konuşturdum vs vs. Ama sen Hopotis. Yediğin dayağa rağmen elini kaldırmadın ve sevgin de devam etti. Ben daha fazla devam edemezdim bu durumda.

    Yurt bakmaya geldiğinde sana konuyu anlatmayı çok istedim. Aslında oralarda bir işim yoktu. Tek amacım bir tesadüf eseri karşına çıkıp bütün olan biteni anlatmaktı. Ama kahretsin ki yapamadım. Bugün de işim yoktu. Sadece senin yüzüne bakmaya utanıyordum. O yüzden bahane uydurdum. Fakat daha fazla devam ettiremedim ve geldim yanına. işte buradayım Hopotis. Bu oyuna ben de dahil oldum. istediğin sözleri söyleyebilirsin ağzımdan tek kelime çıkmayacak. Ama hatamı anladım. Beni affedersen yüreğinin güzelliğini göstermiş olursun. Ve lütfen benden nefret etme.''
    ···
    1. 1.
      +79 -2
      dıbına koduğumun sinsi huurları hepinizin evveliyatını gibeyim
      ···
      1. 1.
        +5
        Ahhh be selma abla ölüm haberin geldiğinde kahrolmuştum
        ···
      2. 2.
        0
        vay dıbınakoyim be
        ···
      3. 3.
        0
        Beyler bu selma ablanin linkini atarmisiniz
        ···
      4. 4.
        0
        Aq selmasini bi ben bilmiyom heralde aq
        ···
      5. 5.
        +2
        Az kaldi halidaki az
        ···
      6. 6.
        0
        asfıogsadhfyusabhufsabhufbashfgbadsuhgfbwe
        ···
      7. 7.
        0
        sevda yuklu kervanlar sus lan huur çocuğu
        ···
      8. diğerleri 5
    2. 2.
      +91
      şu dıbına kodugumun hikayesinde bir tane adam gibi adam var o da boyozcu abi
      ···
      1. 1.
        0
        hahaha aynen panpa
        ···
    3. 3.
      +4
      adamın duygularıyla oyun hamuru gibi oynamış dıbına cop soktuklarım
      ···
    4. 4.
      0
      @404.2 tespitin dıbına koydun panpa
      ···
    5. 5.
      +1
      Hopotis umarım o melisi gibmissibdir panpa
      ···
    6. 6.
      0
      Dıbına koyduklarıma bak. Huur çıktılar.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster