/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +19 -2
    Ne kadar gaddar bir millet olduğunu 1 yıl sonra anladım beyler. Hepsi olmasada yarısından çoğu insanlık bilmez. Çok sinirliyim bugün onun için size yazıcam olanları.

    Yurt tan arkadaşla bu sene eve çıktık tabi ev bulmak o kadar kolay değil ki bu bin ler kıytırı taktan evleri 200 stg den veriyor (stg = 4.70 TL) ev sahibi olmasına rağmen yalandan emlakçı komisyonu istiyorlar sırf öğrenciden para tırtıklamak için sanki bizim babamız milyarder miş gibi. 1 Hafta boyunca 40 derce nin altında her gün ev bakttık bi gün gidiyoruz yine bir ev bakmaya (Bu anlattığım olay en son olan diğerlerini talep gelirse anlatıcam) dar bir sokak var yanlarında inşaat lar falanda var her yer toz duman bizde toza bulaşmadan sakin sakin yürüyoruz hafif de kaldırımın dışındayız karşıdan bir tane eski modell böyle son srat geliyo ama onu görmemle yanımdan santim farkla geçmesi bir oldu sonra ben reflekse kendimi çektim arabanın peşine elimdeki 1.5 lt lik su şişesini fırlattım gelmedi arabaya ama benim kan beynime çıktı resmen sonra başladım peşinden koşmaya derken gerek kalmadı bu anasının kukusuna bira şişesini soktuğumunun evladı geri vitese taktı ve yanıma geldi ben arbanın içine baktım iki tana küçük çoçuk var okuldan çıkmışlar belli neyse biraz çoçukları düşünerek karşımdak 40 45 yaşındaki huur evladına Napıyosun sen bizimi eziceksin dedim. Şivesini gibtiğiminin huur evladı bana şu cevabı verdi Belediye size kaldırım yapmış niye ordan yürümezsin Dedi Benim paralarımla yaptırıldı o kaldırım bu yol sırf T.C. vatandaşıyız diye böyle yapıyorsunuz değil mi dedim. Sonra bir 15 saniye ters ters bakıştık sonra bu bn bastı gaza gitti bende hemen plakasını modelini aldım eğer olurda görürsem tenhada arabasına kaldırım resmi çizecem 18 lk inşaat çivisiyle o zaman görür Türk e sataşmakın ne demek olduğunu.

    Oh be rahatladım amk valla ellerm titiror halen daha sinir den.
    Biz bunlarla asla kardeş olamayız ha PKK ha KKTC iki tarafda bizim boynumuza büyük yük. Zaten bu aralar Gney ile birleşme umutları var, bir daha güney gibicek bunları o zaman bakalım kim koşacak yanlarına.

    Dipnot :Her yıl KKTC ye T.C. Devleti çok büyük meblalarda para gönderiyor.
    ···
   tümünü göster