1. 6551.
    +10
    Beyler ben yeniden başlıyorum.
    Bu defa farklı şekilde ailemin de desteğini alacağım. Onlara bilgisayarın eğitimimi, üniversite not ortalamamı etkilediğini söyledim. Daha doğrusu doğrudan söylemedim, onların bu çıkarımı yapabilecekleri şekilde cevaplar verdim, onlar söyledi. Böylece bir şekilde beni bilgisayar konusuna aşırı düştüğümde uyarmalarını sağlayacağım.

    Benim bu ferreyu, osbiri yapmama neden olan tek şey, tek lanet şey internet. facebook, onedio, inci hepsi aynı. Ve net bir şekilde, BI-RA-KI-YO-RUM.

    Bilgisayarımı bu gece kapatacağım, 2016 yılına kadar bir daha açmayacağım. Her taku telefondan yapacağım, üniversiteden online ödev veriyorlar. Anasını satayım onları da kütüphane bilgisayarından yapacağım. Hayatımın dıbına koyan interneti bırakıyorum işte, bu kadar.

    Filmini de, dizisini de, incisini de, forumlarını da bırakıyorum. 4-5 ay da dh sıcak fırsatlara bakmayayım, 5-10 kampanya kaçırayım. Forumlarda online karakterlerle muhabbet etmeyeyim. Şu sözlüklerde benden cahil insanları adam yerine koyup yazdıklarını ciddiye alıp okumayayım.

    Yeter harbiden, insan yaşamı bu kadar basit değil. Resmen enerjimi emiyor mk osbiri. Resmen taktan bir yaşam tarzı, başka bir gib değil.

    Bilgisayarım yokmuş gibi davranacağım. Lazım olduğunda bile açmayacağım, içim bunaldı artık.

    Ulan çocukken hayalini kurduğum bölümdeyim, milletin nefret ettiği derslere bayılıyorum, milletin derste öğrendiği c dilini daha dersi almadan biliyorum. Ama yine de enerjisizlikten, boşlukta olmaktan finallere girmeyip şu derslerden kalıyorum. Gerçekten bıktım artık.

    Kendimi sanki bir uyuşturucu bağımlısı gibi düşünüp, adamlar uyuşturucuyu amatem de nasıl bırakıyorsa, ben de interneti öyle bırakacağım. Kriz de gelse, kafayı da yesem, düz duvara da tırmansam ferre izlemeyeceğim, bilgisayara dokunmayacağım, nokta.

    konuyu açan arkadaş ile aynı üniversiteyim-bölümdeyim, onun yıllar önce geçtiği aynı ortamda ve tamamen aynı durumdayım. ve aynen onun gibi kurtulacağım.

    hedefim, dönem sonuna net 4.0 ortalama. buraya dikkat, 3.95 değil, 4.0 !
    birsürü kitap okuyacağım, zaten 6 kat kitaplık şu an full doldu.
    boş zamanlarda da devamlı spor yapacağım. spor, yakındaki parkurda koşu.

    bu da tüm online sitelere bu yıllık son mesajım olsun. 2016 da uplayıp sizlere birinci elden farkları anlatacağım. hadi eyvallah
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster