/i/Videolar

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4 -2
    Beyler cumartesi günü berndeki sehitleri anma etkinligine bende katilmayi planliyodum son dakika ögrendimki bu organizasyonu eutd düzenliyomus
    yani akp nin avrupadaki gençlik kollari gibi bisey. nekadar ampülcü dallama varsa oraya üyedir türkiyeden bi bakan makan gelirse hemen toplanirlar it sürüsü gibi gövde gösterisi yaparlar. türkiyedende resmen para akar bu isler için. hatta bu dernegin yönetimindekiler türkiyede milleti ise felan koydurmaya bile baslamisti son zamanlarda. seçimlerde her yerden otobüs kaldirip milleti oy kullandirip geri getirdiler bedavaya.
    neyse eutd yi göründe dedim gibseler gitmem bunlarin yaptigi organizasyona. bikeresinde bos bulunup bi toplantisina gittim. Malin biri çikti konferans veriyo isminide bilmiyom. saygi duydugum bi abi çagirdi diye ordayim yani. neyse çikti mokar 90 larda kürtlere askerler tak yedirdi o yüzden kürtler daga çikmakta haklidir felan diye resmen pkk propagandasi yapiyo.
    ···
    1. 1.
      +1
      der kanka onun artikeli...
      ···
    2. 2.
      -1
      Panpa ben git derim. Bizim burda sürekli Ülkücüler yürüyo sağa sola saldırıyo arkadaşıma dedimki eğer şehitler dışında herhangi bir propaganda yaparlarsa ayrılırım ben şehitler için burdayım dedim sen de öyle yap. Ayrıca hiç mi şahit olmadın pkk savunuculuğu ne kadar fazla madem gidip savaşamıyoz ordan tepkini göster sen de yalakalalık yapılırsa miting yapmaya çalışan biri olursa ayrılırsın ordan BENCE.
      ···
   tümünü göster