/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1801.
    +6 -1
    Yalan soyluyorsam Allah belami versin. Sondan ikinci entrisini okurken korkudan gozumden yas geldi. Normalde korku filmleri disinda bile bisey izlemeyen enf 2 filmden etkilenen ben Agladigimi farkettim. Hala gozumden yas akiyo. Gozumu kapattim 50 cm boyda beyaz kiyafetli bisey gordum amk suan elim titriyo. Actim hemen gozumu Ayetel Kursiyle baslayip butun dualari okudum.Bu gotveren dogru ayakkabi degil. Okumaya devam edersem gotume soksunlar. Beyler yemin ederim ki altinci hissim cok kuvvetlidir. Bunu ya uc harfi girmis biri yaziyo ya da cidden pskolojisi asiri bozuk. Normal biri degil, olamaz.
    ···
    1. 1.
      +1
      Atesten gomlegi giymosin kardes allah yardimcin olsun
      ···
    2. 2.
      +2
      Panpa gözünü trend, şuku, ün hırsı bürümüş dikkat çekmeye çalışan biri muhtemelen. O kadar hırs yapmışki demek hayal gücünü kabız olmuş züt gibi zorluyor ondan yavaş yazıyor olabilir. Sen buna bakma akıl sağlığı önemli. Bu başlık için yeni hesap almış, kesin tek hesabi yoktur bunun.
      ···
      1. 1.
        0
        pnp sozluge yeni kayit olmus ve olaya giris yapmis direk. Arapcayi su gibi bilen hafiz kuzenime yazdim profilinde yazan cumleyi. Arastirdi etti bulamadi. Ismi bile degigib muallaknin. Ayrica yeminde ettim az onceki olay icin suan 5 sn de bir bismillahirahmanirrahim cekiyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        PNP isminin anlamı şer dağıtan kişi eski farsçada
        ···
      3. 3.
        0
        Aynen ismini sordun mu, çağrışım falan yaptirmaya çalışıyor olabilir. Ben de yüz kere okumaya çalıştım, zor bi nick seçmiş, kesin bi anlamı var bence sorsana kuzenine

        Edit: tamam nickinin anldıbını gördüm
        ···
      4. 4.
        0
        Anlatirken simdiki aklim olsaydi vs diyor hala devam ediyor diyo ve aldigi nicke bak picin. Lan okumayin vallahi billahi cok fenayim. Yastigim golete dondu. Odada tek olsam sicardim. Ulan bide insan bi cevap verir bu kadar yoruma kim durabilir hangi insan ? Bu Insan degildir beyler. Olm cok tirsiyom lan.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster