/i/Devlet

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1
    bu kafada olan çok insan lazım ilk altın kural biz olabilmekte
    ···
    1. 1.
      +1
      biz zaten biziz kardeşim.tek sorun, gerçekten de tükiyedeki saf ırktan kalabilmiş, hakikaten safkan türk nüfusun 20,taş çatla 30 milyonu geçmemesi. geriye kalanların hepsi lazı çerkesi rumu k*rdü arabı ya da solcusu.

      türklerde aşırı vatanseverlik ve milliyetçilik vardır. duyguların, hatta bazı anıların bile gen ve dnalarla aktarıldığı ise bilimsel olarak kanıtlanmıştır. yani şöyle bir kesim var türkiyede, bilirsin, bende türküm ama... işte bunlar solculardır. cihangir solcuları.ya soylarını unutmuşlardır, ya da başka ırklarla karışmış ve baskın gen ve dnalarını o ırklardan almışlardır. dolayısıyla içgüdüsel olarak bile vatan sevgisi hissetmemektelerdir. bana bir tane bile safkan türk olan solcu gösteremezsin. olamaz.dna'larımıza aykırı.

      aynı zamanda tirklir bişki irklirli kirişti, isimili ildi, gibfin tirk diyi bişiy yik,sif irk diyi bişiy kilmidi ginimiz dinyisindi diyen zütü başı ayrı oynayan bu huur çocuklarıda zaten dikkat ettiysen yine solculardır.

      demek istediğim, asıl sorun birlik olamamakta değil.bu vatanı gerçekten sevenler,pek tabii gerçekten türk olanlardır. sorun ise sayımızın az olmasıdır. yapılacak şey ise basittir.en doğru adamı seçmek, sonuna kadar desteklemek ve ülkenin başına geçirmek. ülkenin başına geçirince de asıl desteği o zaman başlatmak.
      ···
    2. 2.
      +1
      Sayı önemli değil ki kürşadı hatırla
      ···
   tümünü göster