/i/Devlet

  1. 1.
    +23 -7
    doğuda elektriği suyu kesip kamerları kapatıp türkiyedeki asker ve polisin %80'inini yığıp bir haftalık geniş bir operasyon düzenleyeceksin.

    terör örgütüyle en ufak bir bağlantısı olduğunu tespit ettiğin k*rdü paket edip suriye sınırına zütürüp bir sırt çantasının içerisinde hayati idameyi devam ettirecek kadar yiyecek ve suyla beraber dışarı salıp geri gelmemesi için gerekli önlemleri alacak, ve kaçak yollardan ülkeye geri girmeye çalışanı direk indirmesi için askere emir vereceksin. ülkede tek bir terörist kalmayacak bu şekilde. ayrıca insanlık dışı bir uygulama olmadığı için yabancı ülkelerin düşman olması ya da ambargo koyması gibi bir sorun da olmayacak.

    bir düşünün, bir öfkeyle k*rtlere soykırım yapalım diye dikeliyoruz. sonra olmayacağını bilip oturuyoruz zira ambargoyu bi korlarsa anamız gibilir. malum patatesi bile israilden ithal eden hazreti peygamberimiz recep babamız var bir tane. şerefini gibtiminin.

    ama sınırdışı edersek kimse bir şey diyemez. mesela amerika. terörle nasıl mücadele etti?en ufak bağlantısını tespit ettiğini alıp hapishanelerde işkence yapa yapa öldürdü ve 2000 li yıllara ait resimlere hala ulaşmak mümkün? diğer ülkeler de yaptı bunu.

    ilk başta dediğim gibi dünyadan tepki gelecek. ancak o tepki geldiği zaman anlattığım şekilde pkk'nın 30 yılda verdiği zararı tek bir kaldırım taşına kadar listeleyip,(yalnızca tek bir helikopterin dağa asker atması için harcadığı benzinin parası (sadece giderken ya da dönerken) babanın üç aylık maaşı) , öldürdüğü askeri polisi sivili tek tek yazıp, yaptıkları kahbeliği ortaya dökecek, ve bunun binde birini yapan teröristi bile işkence yaparak öldüren amerikanın kabul gördüğü bir dünyada bizim bin kat daha beter teröristlere karşı yalnızca sınırdışı etme politikası uyguladığımızı açıklayacak, üstelik bu güne kadar teröristle masaya oturan tek ülke olma şerefsizliğini de taşıdığımızı, olay bu duruma gelmeden önce her türlü uzlaşma yolunu denediğimizi bir bir gösterecek, kısacası aslan gibi dünyayı karşısına alıp kükreyecek bir adam lazım.

    işte bunu yaptığın zaman kimsenin gıkı çıkmaz. ancak sorun orada. osman pamukoğlu hariç hiç bir siyasetçide bunu yapacak züt, YOK!

    recep demişsin zaten k*rt cephesine çalışıyor amk ne sınırdışı etmesi?

    not: çok daha uzun ve ayrıntılı yazardım.o zaman daha mantıklı gelirdi size fakat bu seferde okumazdınız. mantıksız gelen yerini sorun cevaplayayım böylesi daha iyi.
    ···
   tümünü göster