/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    0
    Aynı kapıya çıkan? Deccalist? Açıklar mısınız?
    ···
    1. 1.
      0
      En basitinden hepsi şeytanın aslında kötü olmadığını kötü rolü yapan gerçek iyi olduğunu söyler

      Birbiriyle farkları var illa ki fakat kaynak aynı
      ···
    2. 2.
      0
      Bu arada yahudi olmayanlar goyim olarakta geçer dibine kadar pagan ve ırkçıdır yahudilik

      pagan yönüyle tasavvufa ırkçı yönüyle hitlere benzetebiliriz
      ···
    3. 3.
      0
      Senin dediğin Luciferianism. Lütfen yazımı okumadan, bahsedilen konuda yeterli araştırma yapmadan yorum yapmayınız. Luciferianism'e göre Satan melektir, "tanrı" denilen varlığın yanındadır vs vs.

      Herşeyi yaratan bir "tanrı" yoktur, Satan "melek" değildir, yazdığım yazıyı tekrar buraya kopyalamamın bir anlamı yok açıkçası.

      Yahudi olmayanlar hem goyim hem gentile diye geçer. Pagan falan değildir yahudilik, hatta Gentile "Pagan" demektir. Onlara göre yahudi olmayan herkes "pagan"dır.

      Irkçılık, ırkın temiz kalması tamamen güçle alakalıdır, ırkınız ne kadar temiz olursa o kadar spiritüel açıdan güçlü olursunuz.
      Tasavvuf islamiyet in ökült boyutudur diyebiliriz, onların spiritüelliği yahudilikten farksızdır. "tanrıyla bir olma" "tanrılar gibi olma" ile aynı şey değildir, dinlerdeki "tanrı" ile bir olma düşmanın "the one" ına enerji kaynağı kölesi olmaktır. "Tanrılar gibi" olmayı ise açıkladım yazıda.

      Gördüğünüz üç-beş kelimeye ya da başlığa bakarak yorum atmayınız. Bilgiyle, gerçekle ilgileniyorsanız araştırınız.
      ···
    4. 4.
      0
      ırkçılığın spiritüel açıdan tesirli olup olmadığıyla ilgilenmiyorum. buna birçok kılıf uydurulabilir. talmuddan da anlaşılacağı gibi yahudiler ırkçılığın alasını yapıyorlar hatta kendilerine din edinmişler. kendilerine göre pagan olmayabilir ama mistisist bir akım olarak kabala pagandır aynı tasavvuf gibi

      siyonistlerin herhalde elinde sonunda kaybedecek bir şeytana hizmet ettiklerini düşünmüyorsun. haliyle şeytana iyi anlam yükleyeceklerdir.bu da satanizm değil midir zaten(hadi ısrar ediyorsan luciferianizm olsun).yanlışsam bilgilendir

      appleın logosunu bilirsin sen ısırılmış elma şeytanın dünyayı kazanmasını simgeler gökkuşağı ise onların şeytanın ışığında aydınlandığı anldıbına gelir

      kabala konusunda da tanrının güçlerine nasıl kavuşulur. tevratın gizli anlamlarını ve sembollerini bularak. tasavvufta bunu söyler insana inen Kuran avam işidir Kuranın aslı ilham yoluyla alimlere iner. gerçeğe sadece alimleri izleyerek ulaşabiliriz der.ve yanlış bilmiyorsam kabalanın da panteist olması lazım. ikisi de panteist ikisi de tanrıya ulaşmak istiyor ikisi de ezoterist

      soruyorum sana birbirlerine çok benzemiyorlar mı

      yazını biraz okudum reptilian falan demişsin o tür yalanlara inanmak sağlıklı değil
      ···
    5. 5.
      0
      "ırkçılığın spiritüel açıdan tesirli olup olmadığıyla ilgilenmiyorum" " talmuddan da anlaşılacağı gibi yahudiler ırkçılığın alasını yapıyorlar hatta kendilerine din edinmişler." bunlar senin cümlelerin.

      Olay kimin neyle ilgilendiği değil. Yahudilerin ırkçılığı biyoelektriksel olarak güçlü olmak için, ki benim aylarca yaptığım araştırmalardan sonra saatlerce oturup yazdığım yazıyı ön yargısız bir şekilde 2 dakikanı ayırıp okursan bunu görebilirdin. Irk karışımını da bu yüzden savunur yahudiler, diğer insanların güçlü olmalarını istemedikleri için.

      "kendilerine göre pagan olmayabilir ama mistisist bir akım olarak kabala pagandır aynı tasavvuf gibi" tekrar yazımı okumadığının ne kadar bariz olduğunu söylemek istiyorum. insan yorum yaptığı yazıyı okumalı önce, mantıken yani. Balıklama atlayıp bu başlıkta kafa karıştırmak gibi bir hakkın yok, ben burda emek harcayıp insanlara dayatılan yanlışlıkları düzeltmeye çalışırken.

      ilginç ama haklısın, örneğin Kabala bile Antik Mısır'dan çalıntıdır. ingilizcen varsa burada tarihsel açıklaması da var olayın: Stolen Kaballah: http://see_the_truth.webs.com/stolen_kaballah.htm
      ibranice de çalıntı bir dildir. Dinlerin, hristiyanlığın özellikle pagan mitlerinden çalıntı olaylarla dolu olduğu da yazıyor başlıkta.

      "siyonistlerin herhalde elinde sonunda kaybedecek bir şeytana hizmet ettiklerini düşünmüyorsun. haliyle şeytana iyi anlam yükleyeceklerdir.bu da satanizm değil midir zaten(hadi ısrar ediyorsan luciferianizm olsun).yanlışsam bilgilendir. appleın logosunu bilirsin sen ısırılmış elma şeytanın dünyayı kazanmasını simgeler gökkuşağı ise onların şeytanın ışığında aydınlandığı anldıbına gelir "

      Bu kısım tamamen Michael gibkofield'ın yazılarından etkilenerek oluşturulmuş. Ben yıllardır gibko'yu takip ederim, tüm yazılarını neredeyse ezberleyene kadar okudum zamanında. Satan konusunda ilk onu bilgilendirdim Facebook'dan ulaşarak. Hatta bloğuna birkaç yorum da bıraktım.

      "Siyonistler" dediğin tepedeki yahudiler, Satan'a hizmet etmezler. Bu konuyu da açıkladım, hatta Satan'ın kendisinin sözlerini koydum, israil'den nefret ettiğini açıklayan. Hatta dedim ki Eski Mısır Firavunları (bunlardan biri Merneptah) Ptah/Satan'dan emir alarak yahudileri katletmişlerdir. Materyalist bir ateist değilsen, Satan ve Tanrılarla direk iletişim halinde olduğumuzu ve bizim Torah Reversing Ritüellerimize, yok etme ritüellerimize, çalışmalarımıza destek verdiklerinden seni haberdar edersem belki ters tepki yapmaz. inanmayabilirsin, ama JoS e grubumuzdaki 10000 kişi de şizofren değil. Zaten belli bir düzeye geldikten sonra astral da materyal bir hal alıyor.
      Sana tavsiyem tek perspektiften hareket etme. Ben senelerce öyle yaptım ve en sonunda pişman oldum.

      Yazıda da belirttiğim gibi onlar Satan'a hizmet etmiyorlar. Apple'ın sahibinin, kurucularının hatta finansörlerinin hepsinin tesadüfi(!) bir şekilde yahudi olmalarını geçtim, yahudiler zaten yukarıda söylediğim gibi her haltı çalmakla ünlüler. Onlar sırf belirli konseptleri kendi uydurma felsefelerine göre uyarladı diye bu gerçeği değiştirmez, ya da Satan'ın onları umursamasını sağlamaz. Zaten elmayı ısırma olayı da gerçekte olmuş bir olay değildir. Olay, dini kitaplarda geçenden çok daha realisttir aslında.

      Evet kuran, tevrat vs çok benzer ezoterist konularda çünkü ikisinin de çıkış kaynağı aynıdır.

      "yazını biraz okudum reptilian falan demişsin o tür yalanlara inanmak sağlıklı değil" Yazının tamdıbını 2 dakikalığına bildiğin herşeyi kenara bırakarak okuyup, sonra analizini yaparsan çok daha sağlıklı olur. Reptilianlar konusunda Lilith ve Satan dahil olmak üzere birçok Tanrı insanları bilgilendirmiştir. Eski mısırlılar da bu konu üzerinde çok durmuşlardır.

      Yorumlarının hepsinin açıklaması yazıda varken birkaç kelimeye denk gelip bunları ön yargı ve ön bilgilerinle birleştirerek alakasız sonuçlara varman uygunsuz oluyor. Zira söylediklerinin hepsinin ben farkındayım ve yaklaşık iki senedir yaptığım araştırmalarda önceki 6 senedir yaptığım araştırmalarda edindiğim çoğu bilginin tezini çürüttüğünü gördüm. Bu tezlerin çürümesinde son iki senedir direk Tanrılarla edindiğim deneyimler ve onların gösterdiği, söylediği, yaptıkları etkili oldu.
      Doğrusunu söylemek gerekirse Satan da, diğer Tanrılar da bize yardım etmek zorunda değiller, ama ediyorlar. Satan'ın insanlara, dünyaya ihtiyacı yok. Ama birşeyleri yoluna koyma dürtüsüyle hareket ediyorlar. Ben de en başında saçma sapan dini dürtülerle hareket ediyordum, ama onları da kendim aştım. Satan, Tanrılar, insanları asla zorlamıyorlar. Cahilsen kendi zararına anlayacağın ben bunu fark ettim.
      Tümünü Göster
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster