/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +35 -10
    anlatacağım hikayem bundan bir kaç yıl önce başımdan geçti. Evde oturmuş kitap okuyordum kardeşim Elif eve kız arkadaşının geleceğini söyledi, bende tamam birazdan çıkarım siz rahat olursunuz evde dedim kardeşimde teşekkür etti bende beş on dakika sonra evden ayrıldım. Arkadaşların yanına gittim oturduk biraz muhabbet sohbet ettik sonra çarşıda biraz dolaştıktan sonra ben yorulduğum için onlardan ayrıldım eve doğru yol almaya başladım.
    Eve geldiğimde anahtarımla kapıyı açtım eve girdiğimde kardeşim ve arkadaşı tv izliyorlardı bende selamlaştıktan sonra odaya gidip yatacağımı söyledim. Sonra yatağa uzandım ve uyudum çok yorulmuştum gece geç saatte kalktım tuvalete giderken kardeşimin arkadaşı da bizde kalmış tuvalet yolunda karşılaştık onunla çok şeker bir kızdı. Ben centilmenlik yapıp ilk önce onun girmesini istedim sonra ben girdim ama kızı görünce içimde bir kıvılcımlar oluşmaya başladı çok güzel ve çok hoş bir bayandı altında şortuyla birlikte daha da güzel bir çıtırlığı vardı. Sonra yatağa doğru giderken odasının yanında durdum anahtar deliğinden ona baktım yatağa yatmıştı bile sonra bende yatağa gittim ve yatağa uzandım yastığa başımı koyduğum anda onu görmeye başladım ve hayal kurmaya başladım.
    ···
    1. 1.
      0
      caps yolla editle caps koy...
      ···
    2. 2.
      +1 -4
      Benim ki dikilmişti bende hemen şortumu indirdim ve mastürbasyon çekmeye başladım kızı her şekile sokuyordum ve boşaldım. Sonra uykuya daldım sabah kardeşim geldi kaldırmaya kahvaltı hazırlamışlar beni de çağırıyorlardı bende hiç vakit kaybetmeden kalktım üzerimi giyindim elimi yüzümü yıkadıktan sonra içeri geçtim. Baktım kahvaltıya oturmuş kahvaltı yapıyordu gözleri baya bir şişmiş bir şekildeydi bende gözlerin şişmiş uyuyamadın mı diye sorduğumda uyuyamadığını gece izledikleri korku filminden etkilendiğini ve bu nedenle uyuyamadığını ve baya bir korktuğunu söyledi. Bende keşke haber verseydin gelirdim yanına dediğimde kardeşim bana çatalı fırlattı bende neden fırlatıyorsun yardımcı olmak için dedim ona kötü bir niyetim yok kardeşimde bana ben biliyorum seni dedi sonra bende senin için fesat dedim ama Duyguda bana bakıp bir yandan da gülüyordu. Anlaşılan hoşuna da gitmişti bu muhabbet bende hemen konuyu uzatmaya başladım Duygu beni odana çağırsaydın benden bir kötülük görür müydün dediğimde oda bana neden kötülüğün olsun ki keşke gelseydin diye yanıt verdi kardeşimde siz ikinizde manyaksınız deyip bize kızdı bu benim çok hoşum gitmişti duygu yaş olarak benden baya bir küçüktü aramızda yaklaşık olarak en az on yaş vardı.
      ···
      1. 1.
        0
        kendı cektıgım fotolar var dedı merk ettık.
        ···
      2. 2.
        +2 -6
        Duyguya dönüp bir daha korkarsan beni çağır dedim oda bana tamam çağıracağım söz diyerek kahvaltıya devam ettik sonra ben evden çıktım yine arkadaşlarımın yanına gittim bir kahveye gittik oturduk akşama kadar oyun oynadık akşam olduğunda yine evin yolunu tuttum eve geldiğimde bir baktım Duygu yine bizdeydi bende hemen içeri girdim film izliyorlardı. Bende hemen cinlik yapıp benim arşivden bir korku filmi çıkartıp onu izleyelim dedim biraz itiraz ettiler ama sonun da kabul ettiler sonra filmi izlemeye başladık. Film gerçekten korkutucuydu ben bile tırsmıştım bilirsiniz Elcin vakası izleyenler bilir sonra gece geç saatte film bitti ve ben yatıyorum deyip odama geçtim hemen banyomu yaptım iç çamaşırımı falan değiştirdim adeta duygu için yenileniyordum. Hemen yatağa uzandım üstüme bir şey almadım tamamen Duyguya adapte olmuştum bir saat geçtikten sonra baktım kapım çaldı gelen Duyguydu çok korktuğunu söyledi bende yanıma yatabileceğini söyledim baya bir korktuğu belliydi hemen geldi yanıma uzandı. Benim kalafat baya bir kalkmıştı kilodumu delecekti neredeyse bende arada bir elimle benimkini yatırmaya çalışıyordum sonra Duygu yatakta bana doğru döndü yüz yüze gelmiştik bende ona rahatsız oluyorsa üstüme bir şeyler giyebileceğimi söyledim oda bana rahat ol sıkıntı yok bende çok sıcakladım zaten dedi. Bende ona gülerek istersen sende çıkart rahat ol diye espri yaptım gülerek ama Duygu tamam sen rahatsız olmuyorsan çıkartırım baya bir sıcak oda dedi ve başladı üzerindekini çıkarttı ve sadece kilodu ve sütyeni kaldı bende ona çok çıkartmadın mı sen ateş ben barut patlarız burada deyip yine gülmeye başladım ama Duygu ne yapacaksın ki bana diyorsun dedi bende benim aleti göstererek ben değil bu bir şeyler planlıyor bak harekete geçmiş zaten sıkıntı yaratmasın dedim. Oda bana sor bakayım seninki ne yapacakmış bana ne planlıyor kendince dedi bende benim alete yalandan sormaya başladım len ne yapacaksın ablana bak soruyor dediğimde Duygu başladı gülmeye.
        ···
      3. 3.
        0
        http://www.incisozluk.com...mut-bulut-futbolcu-mudur/
        ···
      4. diğerleri 1
    3. 3.
      +4 -2
      ANLATMA AMINA KODUMUN ANLATMA
      ···
    4. 4.
      +3 -2
      Bende döndüm Duyguya içine girmek istiyormuş seninkiyle tanışmak istiyormuş dedim Duyguda bana tanışmak istiyorsa tanıştıralım dedi bende nasıl olacak dediğinde Duygu hemen benim kilodumu çekti daha sonra kendi kilodunu da indirdi işte yanaştır da tanışsınlar dedi.
      Ben havalardaydım hemen dediğini yaptım ve kalkık olan penisimi dıbının üstünde gezdirmeye başladım Duyguya giriş serbest mi dedim oda sıkıntı yok kafana göre takıl dediğinde hemen penisimi amından içeri soktum. Hafif bir inledi bende hemen içine girip çıkmaya başladım. Amı çok dardı ve penisim içine girip çıktıkça baya haz veriyordu bana bir yandan hemen göğüslerini emmeye başladım güzel göğüsleri vardı git gide hızlanmaya başlamıştım. Duygunun üstünde oda inlemelerini sıklaştırmıştı kardeşim duyacak diyede korkuyordum sonra ben git gel yaparken büyük bir şekilde patladım yatak yorgan hep sperm oldu kalktık beraber banyoya gittik banyomuzu yaptıktan sonra odalarımıza çekildik ve uyuduk.

      bu da böyle bi hikayemdir.
      ···
      1. 1.
        +24
        nickine bakmadan okuyan vay amk acaba duygu cin mi çıkacak diyenler gelsin bi
        ···
      2. 2.
        +1
        hepsını okudum anlamadan oç
        ···
      3. 3.
        +1 -1
        (:
        ···
      4. 4.
        0
        bu da iyimiş amk
        ···
      5. 5.
        0
        amk kullanıcı ismine bakmadan okudum yeni farkettim pislik herif
        ···
      6. diğerleri 3
    5. 5.
      -1
      http://www.incisozluk.com...mut-bulut-futbolcu-mudur/
      ···
    6. 6.
      +1
      Rezervöd
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster