/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -1
    "Gökten inen hiç bir yağmur damlası yoktur ki onunla beraber bir melek bulunmasın. O melek onu Allah'ın emrettiği yere ulaştırır." Hadid suresi 4. ayet


    Fatiha suresi 6. Ayet bizi doğru yola ilet ( Hidayet doğru yol hak yolu oluyor. Doğru kişi de )aynı zamanda Fatiha suresi 6. ayet ve Hadid suresi 4. ayeti destekliyor ,
    eleştirici pislenmiş algınla hata arama !

    “Baksana, Allah bulutları sevk ediyor, sonra onları bir araya getirip üst üste yığıyor! işte sen de onların arasından yağmurun çıktığını görüyorsun. Allah, gökteki dağlar büyüklüğündeki bulutlardan dolu indirir de onunla dilediğini vurur, dilediğini de ondan korur. Bu bulutların şimşeğinin parıltısı nerdeyse gözleri alır!(Nur, 24/43). Nur suresi 24/43 ve Hadid suresi 4. ayet ise tekrar birbirini destekliyor Fatiha suresi 6. ayette (:

    @1'in dediği gibi Orada apaçık ayetler (ve) ibrahim'in makamı vardır. Kim oraya girerse o güvenliktedir. Ona bir yol bulup güç yetirenlerin Ev'i haccetmesi Allah'ın insanlar üzerindeki hakkıdır. Kim, de inkâr ederse şüphesiz Allah alemlere karşı muhtaç olmayandır. (3/97)

    edit : 3:138 - Bu (Kur'ân) insanlar için bir açıklama, Allah'dan gereğince korkanlar için doğru yolu gösterme ve bir öğüttür. Hem biz müminlere bir öğüttür bu olay (:
    ···
   tümünü göster