/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1
    Part 2

    Peki düşman kimdir? Satan ve ordusu, reptilian denen bir ırkla savaş halindedir. Reptilianlar kendi gezegenlerini yok etmişler ve daha sonra grileri köleleştirmişlerdir. Griler çiplidir, hiçbir farklılıkları, kişilikleri yoktur, bir çeşit AI (Yapay Zeka) türü diyebiliriz. Sadece reptilianlara hizmet ederler, hatta biz SS'lere saldıranlar genelde grilerdir. Aleister Crowley (ünlü ökültist)'in çizimlerine bakıcak olursanız grileri hemen tanırsınız. Küçük bir bilgilendirme, her ökültist 'Satanist' değildir, hatta çoğunlukla tam tersidir. Zira bu ökültistlerin çoğu yahudilerin little bitchleri (Crowley gibi) olmakla birlikte Demon'ları zorla çağırma, saygısız davranma vb bin beter davranışları vardır. Hatta Crowley'in Golden Dawn örgütünün bir ritüelinde çemberin etrafına angel/melek (gri ve düşman nordic ler) i toplayıp sonra yehova'ya (düşünce formu) insan kurban etme, enerji verme gibi ritüelleri vardır. Golden Dawn "meleklerle" çalıştığını zaten söyler, ve John Todd (eski 13 ler meclisi üyesi) Golden Dawn'ın yahudi Rothschild'lerin özel konsülü olduğunu söyler.
    insan kurbanı ve benzeri ritüeller hem yehova (reptilian düşünce formu) için yapılır, enerjiyle onu beslerler. Tanrıların bir SS'e söylediğine göre Vatikan'ın grilerle anlaşması vardır: insan ruhlarına karşılık zenginlik ve güç. Zira hristiyan/müslüman insanlar ve reptilianlar arasında dinlerden dolayı güçlü bir bağ olduğu için öldükleri zaman ruhları "the one" adı verilen bir şey tarafından soğrulur ve kaynak olarak kullanılır. (Not: Yehovaya ritüel yapanlardan biri de ünlü Citvit/Jesuitlerdir dawn666blacksun.angelfire.com/Evil_Jehova.html )

    Buraya kadar okuduysanız anlamışsınızdır düşman Nordic lerin reptilian/grilerle birlikte çalıştıklarını. New Age/ Yeni Çağ denen halttan o nordicler sorumludur, bunlar genellikle Pleiadians diye bilinirler. Spiritüel öğretilerin içine edip insanlara pazarlarlar. Saçma sapan sadece "sevgi" "düşmanlarınızı sevin" (aynı öğreti hristiyanlıkta da vardır)" düşünceleri ve bu tip şeylere ek olarak yanlış çakra ve meditasyon bilgileri de verirler.

    Reptilian saldırdıkları zaman kendi genlerini kullanarak yahudi ırkını oluşturmuşlardır, yahudilerin farklı DNA'lara sahip olmalarının sebebi de budur. Firavunların neden yahudi düşmanı olduklarını merak ettiniz mi? Satan/Ptah, Firavun Merneptah'a yahudilerle savaşma görevini vermiştir en.wikipedia.org/wiki/Merneptah

    Nasyonel Sosyalistlerin de yahudi düşmanlığı burdan gelmekteydi, komunizimle savaşmalarının sebebi de buydu. Bu başlıkta bahsettiğim gibi http://www.incisozluk.com.tr/e/163249687/ "Satan, Lilith ve Powers of Hell de dahil olmak üzere, komunizmin yok edilmesi gerektiğinden söz etmişlerdir:
    "Several also in the JoS ministry are all getting the same message from Satan and the Powers of Hell - destroy communism" http://deathofcommunism.weebly.com/en.html

    Satan ve Tanrılar günümüzde de israil'in ve yahudilerin yok edilmesini savunurlar. Direk Satan'dan alıntı olarak:

    "Israel is going to get what she deserves" -Satan (çeviri: "israil hakettiğini alacak." )

    Regarding the Jews: "THEY ARE NOT MY PEOPLE" -Satan (çeviri "Onlar (Yahudiler) benim halkım değil.") http://dawn666blacksun.angelfire.com/Main.html

    (Not: Biz son birkaç senedir JoS grubu olarak (joyofsatan.org) israil ve yahudilere karşı Satan ve Tanrılar'ın da desteği ile ritüeller ve çalışmalar yapıyoruz.)

    Konuya dönücek olursak, spiritüel açıdan mükemmel olma/Tanrılar gibi olma/Magnum Opus antik çağ efsanelerinde, simyacıların hikayelerinde hem alegorik olarak geçer, zira saldırıdan sonra bu tip bilgilerin gizli olarak pratiğinin yapılmasına karar verilmiştir. ilk gizli örgüt kavramı da "dünyayı yönetmek için" değil, antik bilgileri korumak için oluşturulmuştur. Simyacıların metali altın yapma hayali bir alegoridir, altın burada Magnum opus'u simgeler, bundan birçok yazar da bahsetmiştir, bakın Google'dan, spiritual alchemy diye.

    Bu arada, buyrun Siyon Protokollerinden (Rothschild dahil birkaç tane yahudinin yeni dünya düzeniyle ilgili protokolleri), "It is indispensable for us to undermine all faith, to tear out of the mind of the 'Goyim' the very principle of god-head and the spirit, and to put in its place arithmetical calculations and material needs" (Protocol No 4:3 buradan okuyabilirsiniz http://xroads.virginia.ed.../thesis/pdf/protocols.pdf )

    Kısaca çeviri: "Bizim için Goyim'in (yahudi olmayan ve hayvan anldıbına gelir) aklından God-head (Magnum opus) ve ruh prensiplerinin çıkarılması ve onların yerine aritmetik hesaplamalar ve materyal ihtiyaçların konulması zorunludur."
    Materyal ihtiyaçlar ya da hesaplamalar kötü değildir, yanlış anlaşılmasın. Burda vurgulanan spiritüel öğretilerin üstünün materyalizm ile kapanmasıdır. Zira siz full materyalist bir perspektif ile dünyaya, evrene bakarsanız tam olarak pek bir şey anlayamazsınız. Sonradan düşmanın oluşturduğu dinler (örneğin Cebrail grilerdendir) insanları tamamen buna yöneltir.

    Kuranda muhafazid'in ve ibrahim'in aynı soydan olduğu geçer. Bu bir subliminaldir, zira yahudilerin hep lider olarak seçildiği mesajını taşır. Kuran başka bir bölümünde bu kişilerin yahudi olmadığından söz eder, yahudiliği bir din gibi gösterir ve "onlar müslümanlardı" der. Yahudilik bir dinse, neden dünyadaki diğer insanlardan farklı DNA'ları vardır?

    Kuran'da müslümanlara, incilde hristiyanlara siz diğerlerinden üstünsünüz mesajı verilir, ve iki tarafın da savaşması sağlanır. Böylece böl-parçala-yönet den de bir örnek görmüş oluruz.
    Kuranda insanların topraktan yapıldığından bahseder, Talmud'da ise insanları çamur pisliği anldıbına gelen bir kelimeyi kullanarak aşağılarlar.
    incil'de insanlara fakirlik, kölelik güzel gösterilir, hatta Hristiyan Mass service diye geçen bir olay aslında yahudilerden alınma bir kurban ritüelidir.

    Tarihler, olaylar, peygamberler aslında pagan mitlerinden çalıntıdır, asıl amaç burada pagan mitlerindeki alegorilerin asıl anlamlarını bozup, materyal anlamlar yüklemektir.

    Allah kelimesi Arapça Al-ilah tan gelir. Arapçadaki Al- eki ingilizcedeki "the" ekiyle aynı işlevdedir. Al-ilah islamiyetten önce Arap toplumunda o bölgedeki bölgenin yöneticisi denilebilecek olan bir Tanrı'ya Demon'a verilen addır. Bu bölge yöneticiliği coven'larda da günümüzde vardır, grupların/covenların başında lider bir Demon/Tanrı bulunur, yanlış anlaşılmasın, sadece Satan'ın ordusundan olan coven/gruplarda durum böyledir.

    Kaabe orijinalinde bir Suva tapınağıdır, hatta dinlerden önce orada Pagan heykelleri bulunurdu. Etrafında beyaz giyinerek dönme de bir Suva geleneğidir.

    Prophecy denilen ilahi kehanetler aslında ulvi falan değildir. Bu hikaye olayı güzel açıklıyor, bir bilim adamı hapiste asılmak için beklerken tutulmanın zamanını hesaplıyor, ve insanlara o saatte bir tutulma gerçekleşçeğini söylüyor. Tutulma gerçekleştiği zaman insanlar onun ulvi bir kişi olduğunu sanıyor ve adam asılmaktan kurtuluyor.

    Sizce hem spiritüel hem teknolojik açıdan bu kadar gelişmiş bir düşman, örneğin, büyük bir felaket sonucu dünyanın yok olacağını hesaplayamaz mı?
    Tabii düşmanınki hesaptdan ziyade insanları korkutma ve onların düşünce enerjilerini bu kıyamet senaryosuna dönüştürmekti. Düşmanın (tepedeki yahudiler de dahil olmak üzere) yapay bir "kıyamet" oluşturabileceğini biliyor musunuz? HAARP denen deprem silahından çok daha etkili nükleer deprem silahları, hologramlar, insanların kafasının içine ses göndermeler (audio spotlight deniyor buna) liste uzayıp gidiyor. Ve evet, böyle bir planları da vardı. Project Bluebeam i de listeye dahil edebilirsiniz. Zira bu proje kapsamında Kaabe'ye "melek" hologramı gönderdiler https://www.youtube.com/watch?v=lL-4hYkM5-I Ruslara da gökyüzünde isa hologramı yaptılar. Bunlardan da var bikaç tane daha, bakın netten.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      kardeş ne anlattın be. acayip efsanevi :D
      ···
   tümünü göster