/i/Öneriler

Öneriler alıp verin, yaşantınıza can verin.
  1. 1.
    +162 -19
    aslında her biriniz david beckhamsınız, burak özçivitsiniz, ama gel gör ki allahın size verdiği potansiyelin yüzde birini kullanmıyorsunuz.
    bakım anlayışınız boyundaki bazen üst yanaktaki kılları berbere yaktırmaktan, kafayı hafif jölelemekten ibaret.

    Şu 5 taktiği 21 gün yerine getirirseniz, söz veriyorum her birinizin özgüveni yükselicek.

    1-- Hoş görünümün %90'ını cilt güzelliği oluşturur.

    Cildin güzelliğinin %90'ını da yağ tüketmemek oluşturur. Yağsız beslenince cildiniz nasıl kendini toparlayıp güzelleşiyor görüceksiniz.
    --türk kahvesinin dibinde kalan telvesini peeling amaçlı kullanabilirsiniz * özellikle T bölgenize. cildinizi cam gibi düşünüp hafif hafif çizmeden sürün, abanmayın.

    2--Dişler
    eğer farkettiyseniz david beckham'ın dişleri bayağı bir yamuk. ama yine de gülünce çok hoş görünüyor çünkü önemli olan dişlerin beyazlığı, hatta yamuk dişlerin bazen ayrı bir ciksiliği oluyor.

    akşamları yatmadan önce diş fırçanızın üzerine macunu sıktıktan sonra fırçayı karbonata batırın, öyle dişlerinizi fırçalayın, bir de diş ipi kullandınız mı, hayat boyu ne dişçiye yolunuz düşer, ne de ağzınız kokar.

    3--Kirpikler

    iskenderiye yağını yatmadan önce kirpiklerinizin uçlarına çok az sürün.

    4--Kaşlar

    Ortasını mutlaka alın. ilk aldığınızda izl kalıcak, ama sonra belli olmaz merak etmeyin. kaşlarınızı da yukarıya doğru tarayıp çıkıntıları kesin, yeterli. ifadeniz değişicek. *

    5--Saç kesimi

    Yüz şeklinize göre * kaliteli bir saç kesimi size bir milyon dolarlık görünüm kazandırır. ne yazık ki karşıki berber 10 kağıda istediğiniz gibi kesemez, o yüzden en az 50 lirayı gözden çıkarmanız gerekebilir.

    Bunlarla birlikte eğer güzel kokuyorsanız ve fazla kilonuz yoksa artık kızlar size yemek ısmarlıycak söz veriyorum.

    Çözüm bulamadığım tek şey boy uzaması,*

    kendi saçınızı nasıl kesmeniz gerektiği ile ilgili bir video hazırlıyım diyorum, ne dersiniz?
    ···
   tümünü göster