/i/Sinema

Sinema hayatı eşsiz kılar.
  1. 1.
    +38 -4
    Senaryoyu hikaye şeklinde partlar halinde yazıyorum. Okumak isteyenleri beklerim.

    Edit: isimler who am i adlı filmden aklima kazınmış , zaten pek bi önemi yok istediğiniz gibi okuyun.

    Film senaryosuda çıkar biraz uzatıp dizi senaryosuda çıkar. Uzatmadan hemen senaryoya geçeyim.

    Başlayayım ;

    Film, Çocukluklarını yetimhanede geçiren 2 kardeşin hack dolu dünyasını ele alıyor.
    Annesi ve babası, bunlar daha bebekken ayrılmışlardır. ikiside çocuk bakmak istemediğinden çocuklarını yetimhaneye vermişlerdir.
    (Küçük kardeşin adı Max olsun Büyük kardeşinkide Stephan olsun.)
    Stephan 15 yaşına geldiğinde(Max 14) yetimhaneden kaçmaya karar verir. Bir gece ansızın iki kardeş planlı bir şekilde yetimhaneden kaçar. ilk birkaç ayını sokakta, sokak çocuklarıyla geçiren bu iki kardeş, bir gece yüzü maskeli kişilerlerle yapılan bir hırsızlığa tanık olur. Yaşadıkları şehrin en büyük teknoloji mağazalarından biri yağmalanmaktır. Yaşları daha küçük ve güçsüz olduklarından müdahale etmekten korkarlar ve sadece izlerler. Kaçan adamlar telaşla tüm teknolojik eşyaları arabaya yüklerken yere bir çanta düşürürler, Çantayı almaya tenezzül bile etmeden arabaya biner ve kaçarlar. Küçük kardeş Max çantanın yere düştüğünü görmüştür, Ve hırsızlar gider gitmez çantayı almak için koşmuştur. Çantayı alıp abisine doğru koşan Max güler yüzüyle abisi Stephana gösterir. Çantanın içinde lenovo markalı bir laptop bilgisayar vardır. Stephan önce satalım der. Max karşı çıkmaz ama elindekinin ne işe yaradığını da merak eder bir yandanda. Öteki gün bir internet kafeye giden Max, yetimhanede öğrendiği okuma yazmanında yardımıyla ,Bilgisayar kullanmayı öğrenmiştir. Arama motoru Google'yide. Google'dan Bilgisayarı öğreniceğinide anlar.
    Yaşadıkları çöpğlüğe gittiğinde Max, Stephandan bilgisayarı satmamasını ister. Abisi önce karşı çıkar, Sonra Max onunla daha çok para kazanacağına ikna ederek satmaktan vazgeçtirir.

    Devamıda aklımda beyler sabah sabah işim çıktı daha fazla uzatamadım bende. Kısa özet geçecek olursak. Max bilgisayar kullanmayı öğrenir, Yazılım konusunda kendini geliştirmiştir. Forumlar üzerinde toplanan bir hacker grubuna üye olur. Birkaç para kazandıran iş yaptıktan sonra Abisinede öğretir. Bir süre sonra büyük bir cc verilerini ele geçiren Max ev alır. Orda yaşamaya başlarlar. Abisini farklı konularda eğiten Max, artık 18 yaşına gelmiştir. Abisininde tavsiyesiyle Sosyal çevre kurmaya başlar. Haliylen kuramaz.

    Aşık olur, Büyük hack işleri falan işte amk işim var daha uzatamıyorum yorumlarınızı bekliyorum.

    Azda olsa ilgi gelmiş yorumda filmin geri kalan bölümlerini yazıyorum.
    ···
   tümünü göster