/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +238 -111
    Bunu filmlerden görebiliyorsunuz zaten. Hizmetçiler, çöpçüler,pasaklı karakterler genelde türbanlı olur...

    şimdi sözlükten bir alagavatın yazdıgını aynen yazıyorum :

    " Bir mhplinin feybogo sabahtan akşama kadar dombıra dinler bir zırt pırt bayrak paylaşır altına canım türkiye yazar birde bunun hayranı şişko türbanlı alta yorum yazar süpersin diye amk"

    şimdi burda maksat siyaset değil. Ama görüldüğü gibi bir kadını aşağılamak için genelde 2 cümle kuruluyor : Şişman veya Türbanlı.

    Peki bu bana neden battı?

    1) BU huur cocukları, ne zaman başı dara düşse, ne zaman birileri kendi yaptıklarını eleştirse " ÖZGÜRLÜK MANYAK MISIN :S:S" diye karşı çıkıyorlar dimi? Hergün Ablasının kucaktan kucağa atlamasına müsade eden bu alagavat tipler, sözde "özgürlükçü" olmalarına karşın, bir türlü başkasının haklarına, giyinişine saygı duymayı öğrenemediler.

    Kadınları "türbanlı" diyerek aşagılamak, hangi zihniyetin eseri? Eskiden yasadıklarınızı tekrar mı yaşamak istiyorsunuz,Ey Bordo klavyeliler?

    Cogumuzun Annesi türbanlı değil mi? Eskiden oldugu gibi ablanız kapalı diye üniversiteye alınmadıgı günleri mi yasamak istiyorsunuz?

    Milletvekili seçilen birinin, Halkın sectiği kişinin sırf inancları için kapanıp ardından meclisten yuhlanarak atılmasını mı istiyorsunuz.? PEki o milletvekili ablanız, karınız olsaydı da aynı şeyleri düşünür müydünüz?

    Ey solcuların ismini lekeyen din düşmanları kardeşlerim !

    Sen istediğin kadar dine düşman olabilirsin, sıkıntı yok... Ama ikide bir ortalıkta " ÖZGÜRLÜKKKKKKK !!! iNSAN HAKLARI !!!" DiYE HAVLIYORSAN,

    DiĞER iNSANLARIN HAKLARINA, iNANÇLARINA DA SAYGI GÖSTERME GEREKMEZ Mi?

    SANA KATILMAYAN HERKESE YOBAZ DAMGASINI VURMAK,O SAVUNDUGUN PRENSiPLERLE ÇATIŞMIYOR MU?

    iŞTE BU ZiHNiYETiN Mi YÖNETMESiNi iSTiYORSUNUZ ÜLKEYi? KENDi PRENSiPLERiYLE ÇELiŞEN ZiHNiYETiN?

    EDiT : DAHA BASLIGI AÇALI 10 SANiYE OLMADAN EKSiLEYEN HUURLARIN ÖNYARGILARINI gibEYiM..
    ···
   tümünü göster