/i/Teknoloji

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 26.
    +9 -1
    ya alayi kolpa amina koyiym
    online oyunlarda surekli kaybeden bi gibim beceremeyen zengin binleri babalarinin kafasini gibsin,bu klavyeyi alinca butun herkesin amina koyacagini zannetsin bizim de cebimiz dolsun mantigiyla yapilan urunler. aksini iddia eden minecraft cs go lol dota gibi gibimsonik oyunlar basinda gecen haftalardan dolayi beyin hucrelerinin tumunu kaybetmis, logitech veya razer gibi yukarda bahsettigim mallardan zengin olmus markalarin fanboylaridir.
    ···
    1. 1.
      0
      Hangi oyun güzel o zaman tavsiye yap
      ···
    2. 2.
      +5
      amk eskiden cs 1.6 nın populer oldugu zaman 5 liralık klavyeyle tüm serverı gibtiğimi bilirim
      ···
    3. 3.
      +1
      oyun tavsiyesi isteyen arkadaşım, oynadigin zaman sana bir seyler katacak oyunlara yonelmeni tavsiye ederim, mesela son zamanlarda this war of mine diye bir oyuna denk geldim, savasin insanlari hem maddi hem manevi olarak ne kadar yiprattigi,iç yapisini, sadece askerlerin yaptiklarindan ve yasadiklarindan ibaret olmadigini anlatan, daha dogrusu yasatan muhtesem bir oyun.
      yakin gecmisteki yapimlara bakarsak eger ingilizcen saglamla birazda kozmolojiye, tarihe ve felsefeye ayagini daldirmis birisiysen bioshock infinite diye bir saheset var ancak bilgisayarlari zorlayabilir hafif bir oyun degil,hem teknik hem hikaye olarak.
      ···
    4. 4.
      0
      Eyvallah panpa
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster