/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +4 -2
    panpacım. bu adam şivan perverle apoyla cart curtla aynı masaya oturmuştur. onlarda kendi örgütlerinde toplumundaki liderler. elbette peşgeş çekecek oturacak masaya konuşacak. Hiç düşünmüyorsunuzki dıbına koyayım. Pkk, Şivan perver asıl liderler değildir. Asıl pkk yı yöneten daha üst birimlerdir. Hdp yi selehattin demirtaşı yöneten daha yüksekteki kişilerdir. bunları anlamadınız anlamıcaksınız. ama sana şöyle özetliyeyim. dexer başbakan olmadan öcne 2000 li yıllardan önce belki liselisindir hatırlamıyorsundur. Çakmak, tüp,sigara kuyruğuna girip ölen iinsanlar oldu ? neden çünkü ülkeyi o çok sevdiğiniz titrek ecevit yönetiyordu. amerikaya karşı çıkıp lider olucagını zanneden aptal oturuyordu o masada. bugün görüyormusun böyle bir durumu ? yakıt 100 tl ydi lan litresi düşünebiliyomusun dıbına koydugumun aptalı 100 tl. şuanda sen bu yakıtı 3.65 e alıyorsun . değer bilin orul orul huur çocukları ve saygı duyun bu adama.
    ···
    1. 1.
      +8 -1
      Ben sana Akp belediye olarak çalışmadı dedim mi?Demedim.Ben sana bu adamların pkk'ya vermiş olduğu tavizlerden bahsediyorum. Bundan 15 yıl öncesinde "Aponun heykelini dikecez" diyecek adamın anasının amından kan alırlardı, şimdi oy veriliyor, mecliste adam yerine konulup sözlerini dinlettiriyolar.

      Peki dıbına kodumun saf salağı,Apo'nun nevruzda halka açık konuşmasına ne diyeceksin?
      istiklal marşının ıstıklanmasına ne diyeceksin?Bu tavizleri kim verdi?Akp.
      Akp'nin belediye olarak çalıştığını, büyük şehirleri çöplük halden alıp temizlediğini, ulaşımı kolaylaştırdığını zaten hepimiz biliyoruz. Yaptıkları yolsuzluk, hırsızlık zırvaları benim gibimde değil. Benim gibimde olan vatan toprağına göz diken adamlara bu kadar taviz vermesidir.
      Şimdi bu adama saygı gösterilmesini bekleme ve gibtir git.
      ···
    2. 2.
      0
      bana caps verebilirmisin lütfen aponun nevruzda konuşma yaptıgına dair .
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28513676.asp
      ···
    4. 4.
      0
      ulan yuh amk yuh şuan ki parayla litresi neredeyse 60 kuruştu 2000'de amk beyinsizi nerenden uyduruyon
      ···
    5. 5.
      0
      dıbına koyduğumun yannan kafalısı ben benzin istasyonlarında büyüdüm 92 senesinden beri babam 38 senelik petrolcü o da ben de hayatımızda yakıtın ( benzin veya motorin) litresinin 100 tl olduğunu görmedik. Senin gibi fırlama veletler her şey bildiğini sanıyor. Amk bu akepelilere de aptal deyince kızıyorlar bize ama öylesiniz.
      ···
    6. 6.
      0
      dıbına koyduğumun aptalı kayıtların gerçek olduğunu bizzat bana akepe milletvekili aday adayı itiraf etti. Üstelik dexer baban geçen kasım da benim kriptolu telefonumu dinlediler demişti. Adam kendisi itiraf etti amk beyinsizleri harbi söylüyorum en kısa zamanda yok edilmelisiniz.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster