/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +141 -303
    Bakın aptal herifler, demiyorum . düzgünce bir anlatım yapmak için bu başlığı açtım . trol herifler lütfen çıkınız.

    Siz'e soruyorum . Hangi başbakanınız sizi dünyaya savundu ?. Bilip bilmeden, ülkücü hanzo beyaz çorap giyen abilerinizden duyduğunuz 3-5 bilgi ile sözlüğe girip ERDOĞANIN ANASINI gibEYiM BABASINA ATTIRAYIM gibi laflar sarfediyorsunuz. Beyler bu adam saygıyı hakeden bir adamdır. Ben erdoğanı babamdan çok görüyorum dıbına koyayım televizyonu ne zaman açsam erdoğan. Hangi başbakanınız, hangi başkannız şimdiye kadar ülke ile bu kadar çok ilgilendi ?

    eyvallah yanlışlarıda oldu. farkındaysanız Tayyipi indirmek için zütlerini yırtan aptallar ne kadarda aptal olduğunun farkında vararak bu seçimdeki oylarını akp ye atıcak.

    Erdoğanı başa getiren amerikaydı eyvallah. ancak şuanda indirmek isteyende amerika bunu biliyormuydunuz koyduğumun aptalları ?. Neden fetullah gülenle o kadar iyiyken bu dereceye geldiler zannediyosunuz ?

    Sizcede tek sebep dershanemi ? . Amerikayla milyar dolar silah ticaretini neden şuanda çinle yapıyor ?

    Kılıçdaroğlu neden sizce birden kaset davalarıyla ilgilenmeyi bıraktı ? yada çok sevdiğiniz bahçeli ? ne olduda durduk yere şak diye bu kasetlerle ilgilenmeyi bıraktı ? hemen cevaplıyorum

    Erdoğan kaset olaylarında gibindirik gibindirik bağıran kılıçdaroğlu ve bahçeli beyle görüşmeler düzenledi. ve bundan sonra bir daha kaset davası açılmadı. bilmiyorsunuz , neymiş erdoğan parayı çalmış , ayakkabı kutusuna koymuş. Pardonda beyler 10 yaşındaki kardeşim bile bi paranın ayakkabı kutusunda saklanmayacağını çok iyi biliyor. Yoktur böyle birşey, telefon görüşmeleride tamamen montajdır.

    BUNLARIN SEBEPLERiNi DÜŞÜNMEDEN, LÜTFEN DUYDUĞUNUZ 3-5 SÖZCÜK iLE ŞURDA gibiNDiRiK BAŞLIKLAR AÇMAYI, YORUM YAPMAYIN.
    ···
   tümünü göster