/i/Haberler

İnciden al haberi
  1. 1.
    +5 -3
    800-1000 arası teröristin öldüğüne, başarısını dünyanın kabul ettiği bordo berelilerin sınırı geçip 76 iti öldürdüğüne neden inanmıyorsunuz?

    öncelikle söyleyim akpli değilim hükümetin de anasını gibiyim.

    vatana ihanet eden itin köpeğin kendine yandaş toplamak için yaptığı yalan yanlış propagandalara inanıp devletin resmi kurumlarının duyurularına inanmamak ya aptallıktır ya da terörist yandaşlığıdır.

    size soruyorum şimdi, madem 40 asker şehit edildi 16 sı açıklandı, geri kalan 24 ünün cenazesi yapılmayacak mı? bunları soran anası babası yok mu? ileride açıklanacak diyecekler sizce bu kadar süre geçtikten sonra hiç mi aileleri yada halk şüphe edip araştırmayacak.

    dağı taşı bombaladık diyenlere soruyorum,bu devlet o topu füzeyi israf edip dağ taş bombalamak yerine askerlerimiz sıcak takipte vb. tarzı şeyler diyip yine insanların vicdanını rahatlatamaz mı? neden boş yere bunu yapsın? inanmak istemeyenlere lafım yok ama size dağın taşın değil direk dolu mağaraların ve gerçekten dolu cephanelik, malzemelik,barınak ve eğitim alanlarının vurulduğunu garanti ederim. kaynağın ne derseniz malatya 2.ordu komutanlığındaki insansız hava araçlarının kayıtları

    size her duyduğunuz habere inanın demiyorum mesela 1 saatte 1000 terörist öldürüldü yada 300000 askerle operasyon başladı gibi ama her çıkan operasyon haberine, öldürülen terörist haberine yada şehit sayısına da kuşkuyla yaklaşmayın.bu şehitlerin de ailesi sevenleri var, dağda ölen huur çocuklarının da leşleri var. leşler nerde hani diyenlere çok sevdiğim bir insandan alıntı yaparak cevap verip başlığımı sonlandıracağım.
    "BEN ASKERiME SiZ HABER YAPACAKSINIZ DiYE LEŞ TOPLATMAM "

    edit: eksileyenler roj tv izleyen amk k*rtleri
    ···
   tümünü göster