/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +71 -13
    şöyle gereksiz genellemeler yapmayın.
    sağcı olun solcu olun farketmez, ama sırf prim için başlık açan şu gereksizlere istediklerini vermeyin. zaten ortalık karışık.
    ···
    1. 1.
      +9 -17
      @1 aktrol giblemeyin
      ···
    2. 2.
      +18 -22
      viski ve ciks fantezisinden anlasildigi uzere bu arkadas tam bir aksigir. bu adamin felsefesi, ulasamadigi, kiskandigi, yanindan bile gecemedigi insanlari hatali olmakla itham etmek uzerine kurulmustur. gece gunduz o insanlarin hayatini dusler ve yapmak isteyip yapamadigi her tabuyu o insanlarin uzerine sivamaya calisir. dediklerine bakmayin, bu kiz bi durakta bu aksigirdan ates istese hemen "okuyo musun" "che mi o, ben de severim" "ya bi grup vardi hani yabanci" diye muhabbete girmeye calisir ve iki kelimeyi bir araya getiremedigi icin kibarca gibtiredilir. ama bu aksigirin bi sucu yok, kuyunun dibindeki kurbagaya gore gokyuzu kuyunun agzi kadardir.
      ···
    3. 3.
      +3 -2
      @hollandali19

      Ne kadar gerizekalı bi köpeksiniz lan siz? Laf konusu, milliyetçilik oldu mu bir milliyetçinin yaptığı hata bütün milliyetçilere yıkılır. Komünizm oldu mu böyle bir şey söz konusu bile değildir. Amk cahil aptalları sizi bir kişinin yaptığı şeyleri hiç bi zaman bi zumrenin, kurum,kuruluşların üstüne yıkmayın. kurunun yanında yaşı da yakmayın. gibikler. Güya siz akılcısınız siz düşünen modern siniz demi. Modernliği içki Nasıl içilir? Kitabı yazmaktan öteye gitmeyen angutlar sizi.

      Unutmadan, hiç kimse kusursuz değildir.
      ···
    4. 4.
      +1 -2
      "BERK tarafından orgazm edilmekte" 3 posta attım helal et
      ···
    5. 5.
      0
      gibimde Turkiyeden Hollandaya tasirim yavrumu pasport fln istemezler fistigima
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster