/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +286 -217
    BU solcu kızımızın adı Buse olsun

    .Busenin tüm hayatı ,instagramda fotograf paylasmak, alı verişe cıkmak , ve olmazsa olmaz sürekli aşk acısı çekme üzerine kurulmuştur.

    içinde "ERDOĞAN" kelimesi geçer geçmez bu eniğimiz hemen havlamaya başlar... Her gece Berkecan denen kankisi evde viski içirerek Buse nin zütünden gibip agzına boşalmakta olmasına karsın genede "ÖZGÜRLÜK YOK ülke diktatörle yönetiliyor, içkimizi içemiyoruz :@@" der..Çünkü bu eniğimizin, düşünme yetisi olmadıgı için ancak başkalarının düşünceleriyle hareket eder ancak sorsanız "özgürlükçü, zeki" diye tanımlar kendini..

    GÖRÜLDÜĞÜ GiBi Bi CHE TiŞÖRTÜ VARDIR.CHE HAKKINDA BiLGiLERi, ONUN BiKAÇ GAZA GETiRiCi SÖZÜNDEN iBARETTiR. YOKSA HAYATINI BiLMEZLER. AMA MEDYA SÜREKLi CHE ÜZERiNDEN PRiM YAPTIGI iÇiN, BU BETAMIZ HEMEN BU AKIMA KAPILMAKTADIR..

    OLMAZSA OLMAZLARINDAN BiRi, BiRKAÇ iTiN YAPTIGINI DiĞERLERiNE YIKMAKTIR. MESELA BU YAZIDAN SONRA Bi SOLCUMUZ " SAGCILAR KAPALI KADINLARA AC AC BAKIYOR, SAGCILAR HAMiLE KADINLARI gibiYOR, " GiBi NADiR GÖRÜLEN BiKAÇ huur COCUGUNUN YAPTGINI DiĞERLERiNE MAL EDERLER.. MESELA BUNUN ÖRNEĞiNi ÖZGECANIN KATiLi ÜZERiNDEN TÜM ÜLKÜCÜLERi "SAPIK, CAHiL" GÖSTERiRLER... ANCAK SOLCULAR TEK TiPLiDiR GENELDE, HA FARKLI OLAN VAR..AMA %80 i ANLATACAGIM GiBi.. ETRAFINIDAKiLERE BAKIN..

    ZENGiNDiRLER, AMA FAKiRLERiN SAVUNUCULUGUNU YAPARLAR... AHAHA..SiZ ONA PRiM DiYORSUNUZ YA, AHA iŞTE BUNLAR PRiMCiNiN DANiSKASIDIR.

    içinde "MiLLiYETÇiLiK" kelimesi geçince köpürür. Çünkü bu insan evladı tarih dersi anlatılırken sıra arkdası BERK tarafından orgazm edilmekte ya da instagrama "#derste kaçamak" şeklinde ergensi şeyler paylasmaktadır. Milliyetçiliği bir hastalık olarak görür, hatta ileri gider "Milliyetçiler zihni uyuşmuş cahildir" der. Hayatı boyunca aşk kitaplarından baskla kitap okumamıs, ne bir fizik ne bir matematik bilgisi olmayan, tarih bilincinden yoksun bu eniğimiz, gene kendini filozof sanmakta, diğerlerinin görmediğini kendisi görüyor sanmaktadır..

    instagram, twitterda 2 3 abaza pesinden sürüklenince kendini tanriçe ilan etmiş olan bu eniğimiz, twitterdaki 2 3 "cool" , annesi belirsiz insan evlatlarının gazına gelir, olayla ilgili hiç bilgisi yoksa bile " BUnun sorumlusu RTE, BUNUN SORUMLUSU MÜSLÜMAN, BUNUN SORUMLUSU TÜRKÇÜLER " DiYE hemen havlamaya baslar. Ancak dediğimiz gibi, olaydan haberdar değildir. Amacı sadece cool olmaktır..

    Yine bu yavru eniğimiz, üniversite yıllarında kucaktan kucağa dolaşmakta, kapıcı rüstem efendi dahil mahallede yatmadıgı herif kalmamaktadır. Durumu ise "hangi cağda yasıyoruz ,Allahın yobazları" diyerek açıklamaktadır. Modernliğin bu şekilde oldugunu sanarak,ne kadar beta ve sıradan bir insan oldugunu bir kez daha gözler önüne serer.

    Birde bunun yanında 3 4 tane berkecan vardır. Bunlarda her zaman ; düşüncelerine katılmayan her insana"yobaz, cahil,dinci" gibi yakıstırmacaları takmak için pusuda bekler..
    ···
   tümünü göster