/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 51.
    +7
    Ne babaneme bakabiliyorum ne bi şey diyebiliyorum. Sins reyiz kaldırmış yirmi beş cmi kızların ağzına yüzüne vurduruyor babanemden hala bir ses yok ben de dondum kaldım resmen elim ayağım titriyor.

    Babamın kapıyı çalmasıyla kendime geldim. Babanemin hafıza kayıpları oluyor tek kurtuluş yolum bunun gerçekleşmesini beklemekti ama bu sırada babam da olaya tekrar dahil olmak üzereydi eğer şu durumu görse asıl düzüşme bizim evde gerçekleşirdi. Kapının çalmasıyla kendime geldim ve babaneme baktığım ağzından beş avuç salyayla uyuyakaldığını gördüm bu benim içimi rahatlatmıştı ta ki babamın ne ulan o sesler diye mutfaktan koşturmasını duyana kadar. Sins reyiz iki kızı da dehşet verici şekilde bağırtmıştı sanırsınız gib değil de kazık sokuyor.

    Hayatımı kurtaran bir hamleyle ctrl+w çakıp yan sekmedeki youtubetan ışık hızıyla arka sokaklar jeneriğini açtım. Aldım büyük ekrana bir oh çekip babamın mutfaktan koşturma seslerini dinledim.

    Babama seslerin sebebini mafyanın adamları hüsnünün kızlarını vurdu feryat figan öldüler diyip açıkladım. Beraber jeneriği dinleyip, başka zamana kaldı artık babanem de sıkıldı güzel değilmiş sonu deyip olayı kurtardım. Babam babaneme döşek hazırlarken geçmişi silip çaktım alt+f4 çıktım kızın yanına. Bu da böyle bir anımdır dostlar, dinlediğiniz için teşekkürler şuku nick6yı ekgib etmeyin.
    ···
    1. 1.
      0
      Gercek ols neyse ne
      ···
   tümünü göster