/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +13 -1
    Babanemin gözleri zayıftır gözlüksüz görmez beyler, bir şekilde babanemi de saf dışarı bırakmam lazım ama annemin seslere de uyanmaması lazım bu durumda. Hem annemi hem babanemi uyutup paçayı kurtarcam yani. Neyse sins reyiz kapıya pustu içerden çıkan son adamı da indirip olay başlıcak benim hemen bir şey düşünmem lazım.

    Ya babane kız arkadaşımla buluşçam cips yedim kokusu kalmış mı baksana dedim, usulca yaklaşım burnuna hohlamak yerine diyafram ciğer miğer ne varsa tüm havayı boşalttım babanemin gözlüklerine. Deli buğulandı karının gözlükleri.

    "Gahpe garı doğurduğu ne ettin len gözlüklerime" dedi
    Bu bana biraz zaman kazandıracaktı ama daha iyi bir çözüm bulmam lazımdı.

    Babane ver bezle sileyim dedim aldım elime bastırdım yuvasından çıkardım camları. Artık onu da halletmiştim.

    Diye düşündüm ki karıdan tık yok koydu gözlükleri keneara "aç gari sonunu görelim" dedi. Nasıl bi şans varsa bende kadın önünü göremiyor uğraştığı şeye bak içimden acaba ferre olduğunu anladı da ayak mı yapıyor kadın 80 yılın patlamasını yaşamak istiyor heralde diye geçirdim.

    Neyse olcakla ölceğe çare bulunmaz sins reyiz vurdu adamı girdi içeri zaten babanem de yürü koçum yürü aslanım diyor. Ben artık ruhumu teslim etme aşamasındayken geldi coni kızları attı yatağa. Benim vücuduma felç indi sanki coni kızları soyuyor ben ne dönüp babaneme bakabiliyorum ne de bir şey diyebiliyorum... Yoruldum panpalar, son bölüm beş şukuya gelir.
    ···
   tümünü göster