/i/Devlet

  1. 1.
    +2
    Din, Vatan, Aile bunlar kutsal seyler. Bunlari kullanarak popüler olmaya calisan gavatlar veya huurlardan igreniyorum.
    Benimde sehit haberini duydugumdan beri icim yaniyor. Ama acele faceye giris yapip sagdan soldan buldugum sözleri resimleri paylasmiyorum. Hayir nedir yani ben faceye girip ühühü sehitlerimizin ailelerine allah sabir versin ühühü diyince, evladi sehit olmus baba benim paylasimimi görüp begenecek mi ?

    Ulan bisey yapacaksaniz gidin sehit ailelerine yardim edin. Bi sehit cocuguna para verin. Gücünüz imkaniniz neye yetiyorsa, hangi konumdaysaniz kendi imkanlariniz dahilinde vatan icin sehit aileleri icin biseyler yapin. ama faceye girip prim yapmayin gözünüzü seviyim.
    huurnun biri var daha düne kadar amini zütünü memesini cekip, saat basi resim cekip faceye koyuyor bar bar geziyor.
    namus ahlak seref kavramlarindan yoksun. Genc kizligina leke düsürecek her türlü hayasizlik mevcut, simdi benim askerim sehit düsünce böyle huurlarin cikipta vatanseverlik taslamasi zoruma gidiyor. Samimiyetsiz geliyor. Bugun sehit veririz onu kullanirlar, yarin maden ocaginda isci ölür onu kullanirlar, gündemde ne varsa ondan faydalanirlar ama bir yandan huurluk yapmaya devam ederler.

    Adam allahim sen sehit ailelerine sabir ver diye dua ediyor, kardesim sen bu duayi seccadenin üstünde allahin huzurunda edeceksin, facetakta degil ne oluyoruz ???
    Artik allaha yapilan dualardami facede yayinlaniyor nasil edepsiz bir toplum olduk biz hersey gösteris mi ulan ?
    Tiksiniyorum...
    ···
   tümünü göster