/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    1- türk silahlı kuvvetlerinin %100 ünü sokaklara konuşla. tank tüfek helikopter yakın hava desteği f16larla
    2- pkk taraftarı insanları kışkırtacak şekilde öcalana işkence yap at arabası arkasında sürükle, idam et ( dış ülkeler laf eder diyecek olursanız sadece idam etmekte kafi. amerikada var idam hiç bi gibim diyemezler)
    3- sokaklara çıkan öcalanın öldürülmesine kızan sivil kıyafetli veya pkk kıyafetli pkklıların hepsinin zütüne tank mühimmatı sok.
    4- pkk lıların çoğu öldürüldüğüne göre tüm dünya pkk yı destekliyo olsa bile desteklenecek bi pkk kalmayacak. dolayısıyla pkk yok olmuş olcak. Kanun çıkarılcak pkk lı olduğunu belli edicek en ufak bişey diyen yapan idam edilcek(pkklılar polisle çatışırken ölünce onlar için üzülen sivil kıyafetli pkklılar mesela) pkklıları fişlemek milli görev olucak. pkklıları fişleyenlerin kimliği gizli tutulcak. ve para ödülü verilcek haberlerde gösterilcek operasyon haberiyle beraber..
    5- ülkenin %10 unu katletmek ülkeyi geri zütürür diyen fındık beyinliler ülkenin %10 u teröristse bu teröristleri öldürmekmi iyidir ülke için yoksa böyle mal gibi durup doların 01294*01385619*3681*4968149*58249t573892946 tl olmasını beklemekmi?
    6- zaten nüfusu azaltıp kaliteyi arttırmak yapmak zorunda olduğumuz ( hem bizim hemde tüm dünyanın) bir başka konu. dıbına koyayım seri üretim gibi 7 milyar insana çıktık. insan nüfusunun artmasının tek sebebi tıbbın teknolojinin hijyenin ilerlemesi. dünya nüfusunun 500 milyon altına indirilmesi lazım. ne kadar az insan olursa kalite o kadar artar. bazı güçlerin gizli kapaklı işler yapması zorlaşır. çok az insan olduğu için köy gibi herkes herkesi tanıyo ne yapıyo biliyo. bide az ve kaliteli insan olursa dünyayı 3-5 güçlü zengin aile yönetmez. insanlar yönetir. senin oyun 14 kat daha değerli olur nüfus 500 milyon olursa. ayrıca nüfusu rastgele insanları öldürerek 500 milyona indirmeyeceksin tabiki. aptalları öldürerek indirceksin. dolayısıyla 500 milyon süper zeka insanın olduğu bir ülkede kimse hain oyunlar oynayamaz. dünyadaki herkes süper zeki çünkü onları kandıramassın bazı şeylerle.

    edit: %100 yazmıştım 100 çıkmış. sirkan dıbına koyayım ne biçim ascii bu?

    edit2: onyıllardır niye kimse çıkıpta bu planı uygulamamış hıammına koyayım? niye kimse halk oylaması yapmıyo? bu ülkeyi halk mı yönetiyo yoksa para ve güce sahip bazı kişi/şirket/vs lermi? halk olarak bu konuda halk oylaması istememiz lazım. türkiyenin %90 ı olarak öcalanın öldürülmesi ve buna karşı çıkan herkesin tutuklanmadan direk gezideki polislerin yaptığı gibi lazerle kafaya gaz bombası atılarak öldürülmesi lazım.

    edit3: bu poliside anlamıyorum aga. pkklılarla sokakta çatışıyorlar pkk ya yardım eden polisin yerini söyleyen pkk lıların ölmesine üzülen insanlar tutuklanmıyo. resmen terör örgütüne yardım ve yataklık yapıyo huur çocukları tutuklasana huur çocuğu? senin gücün ülkeyi ilerletmek isteyen gezicileremi yetiyo? sen tayyibin köpeğimisin? (bu arada gezici derken gezici bi fırsat olarak görüp sokağa inen komunistleri ve pkk lıları kast etmiyorum gezici normal halk. akp nin astığım astık kestiğim kestik gibik sokuk siyasetinden bıkmış halk)
    ···
   tümünü göster