/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1 -1
    Diye havladı amk komünisti
    Rusya da birsürü arkadaşım var 25 yıl Rusya da yaşayan tanıdıklarım var Sovyet Dönemi'ni gören ve hatta arkadaşları Afgan Savaşı'nda Ölenler var.
    Ve dedikleri şu;Sovyetler gitti hayat geldi. Sovyetlerde bile Rüşvet ve yobazlık var. Senib okuduğun gibko kitaplarda yazmaz bunlar koçum. Vereyim sana 3-5 rusça kitap oku bakem böyle konuşabilecek misin.
    Irkçılık yok dediğin Sovyetler'de bir Türk ,Ukraynalı, Tacik veya Rus olmayan birinin önemli görevlere gelme ihtimali yok. Ukraynalılar biraz ama geri kalan hiçbir halkın ne askeri ne siyasi kariyeri olamaz. Sadece Köle gibi çalışır devlete hizmet ederler. Karşılığınd günlük ölmeyecekleri kadar yiyecek alırlar. Market yok herhangibir restoran vb yer halk kullanımına açık değil. işte savunduğunuz sistem bu amq kızıl köpekleri. Halk sadece Çalışır devletin uygun gördüğü ölçüde yiyecek ve hak sahibi olur ve sonsuz propaganda. Fabrikalar öğle arasından sonra saatlerce propaganda filmleri izler. Lenin'in büyük ruhunun(!) ülkeyi nasıl kurtardığı filan.Ama Lenin'in Çar ailesini 5 yaşındakilere kadar katlettiği ,öldürülen din adamları, yakılan kaynaklar ,Stalin dönemimde hain ilan edilen Türkler ,Holodmor sonucu ölen 8 milyon Ukraynalı anlatılmaz
    Sovyetlerle Çin savaştı,Çin'le Vietnam Savaştı. Komünist olmalarına rağmen. Bunun sebebini bana anlatsana
    ···
   tümünü göster