/i/Devlet

  1. 1.
    +8
    12 yaşında mısın amk bunlara inandın mı cidden nasıl hayaller öyle .

    Anasını gibtiklerime saldırmak emir cıkarmak öyle kolay değil, o kadar pürüz var ki.

    Bide yazdım panpa diyor amk ahahahahahhah sanki don lastiği ile ordu kuracak
    ···
    1. 1.
      +1
      pürüz bölgedeki komutanlara tam yetki verilerek giderilebilir. ordu halinde zaten savaşamazsın yapılacak en saçma şey düzenli ordu halinde savaşmak olur şu an yapılan gibi.
      edit: seni şimdi böyle yazdın böyle oldu diyeceksin ancak çok geniş bir alanda ablukaya alırsan seni çevreleyemeyecek arkana dolanamayacak ve pusuya düşüremeyecek bu da onların saldırı taktiğine uymadığı için afallayacaktır bu adiler.
      ···
      1. 1.
        +2
        Bu ülkenin başındaki insanlar terörün bitmesini istemiyor. Komutanlara yetkiyi verecek olan da bizler değiliz. En büyük pürüz bu
        ···
      2. 2.
        +1
        biz burada konuşmaktan başka birşey yapamayız sadece yeni fikirler üretebiliriz.
        ···
      3. 3.
        +1
        Onu diyorum konuşursun anca. Tayyip bu yazdıklarını okuyup bir de yazdım dediğin adamların listesine bakıp vicdana falan gelecek değil. Bir şey yapmak istiyorsan silahlan kardeşim. Konuşturma beni burda, internet ortamında her şeyi yazamıyorum. Bir şey yapmak istiyorsan sivil olarak silahlanmak gerekiyor artık ordumuzu canlı canlı gömmrye başladılar çünkü.
        ···
      4. 4.
        +1 -1
        silahlanma konusunda herhangi bir bilgiyi internet üzerinde paylaşmam kusura bakma ancak bu konuda boş duran iç savaş gibi bir durumda ailesini koruması için devlete yalvaracak ve karşılığını bulamayacaktır.
        ···
      5. diğerleri 2
   tümünü göster