/i/Osmanlı

Devlet-i Âliyye-i Osmanniye.
(Osmanlı İmparatorluğu)
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +108 -103
    tabikiide değildi ulan ne mal adamlar varya sürekli bu resimleri siliyo cilalıyo sözlüğe atıyor bakın Osmanlı oğlancı değildi gay insanlar vardı günümüzde olduğu gibi ama gaylık o dönemde yasaktı çünkü Osmanlı kuranla yönetilen bir imparatorluk kuranda ise gaylık yasaktır .
    Şu gördüğünüz resimlerin çoğu sonradan çizilmiştir bu sizin tarihinizi lekelemek için unutmayalimki bu bağnazlar zamanında kiliseye nasıl inandıklarını kilisenin icatları buluşları yasakladığını biliyosunuz . Cahil bu pislikler şimdi sizin tarihinizi lekeliyor sizi bu tür yalanlarla geleneğinizden göreneklerinizden soğutuyor

    "Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez"
    M.K. ATATÜRK

    Artık şu osmanlı altıncısında gay resimleri atıp osmanlı gaydı yazmayın şu günümüzdeki gaylardan daha azdı osmanlıda gaylık, çoğu zaten gayrimüslimdi gay olanların ama dediğim gibi koskoca imparatorluğu toplasan bin 2bin kişi anca çıkardı .

    NOT; Bu konuda merak ettikleriniz varsa sorun

    EDiT; Civelek konusuna gelince civelekler haremde kullanılmıştır(yardımcı olarak) o zamanda hareme normal erkek kullaılamazdı çünkü padişahın namusuydu bunlar .

    abdulmecid döneminde oğlancılık yasası çıkıp bir deftere yazılmıştır bunun nedeni ise oğlancılar zaten gizli gizli yapıyorlar bunu vergiye dönüştürmekti

    Bu konuda anlatılmak istenen Osmanlıda herkez erkek gibmiyordu vardı ama bunlar çok azdı ve ne padişah ne sadrazamları, paşaları erkekle ilişkiye girmemiştir.

    EDiTLi NOT;Osmanlıda erkek gibiyolar diyen o dönemdeki bizanslı komutanların erkek köleleri olduğunu ayak tırnaklarını el tırnaklarını erkek kölelerine kestirdiğini biliyormusunuz ?
    ···
   tümünü göster