/i/Devlet

  1. 1.
    +5
    asla affetmeyin diyordu Hz. Ali efendimiz.
    Peki biz ne yaptık ihanet edenlere ? Affetmemek mi ? Olur mu efendim biz onları ödüllendirdik.
    Kimisinin eline saz verip millete şirin diye yutturduk, kimisini dağda yere izmarit atmıyor diye cici ve masum gösterdik o en çok satan gazetelerimizde.
    Sonra sokak röportajları yaptık. "Hangi siyasetçiyle evlenmek istersin ?" diye sorduk 15 yaşındaki ergen kızlarımıza. Demirtaş dediler neden diye sorulunca da çok şirin dedi 14 yaşındaki Türk kızımız. Peki ya bugün ne oldu ? işte o ergen kızın istikbali için vatan görevini yapan evlatlarımız şehit edildi o şirin adamın arkasına yaslandığı örgüt tarafından.
    Şimdi gelelim devletimize. Hani o uğrunda gözümüzü kırpmadan canımızı vereceğimiz devletimize.
    Güler misin ağlar mısın bilmiyorum ama o adına demokrasi dedikleri şey var ya işte o öyle bir düzen ki; bugün benim babamı, oğlumu, amcamı, yeğenimi, kan gardaşımı şehit eden soysuzlara benim paramla bakıyor devlet. Ve devlet koruma veriyor bizi koruyan polisleri askerleri şehit eden şeytan yüzlü yaratıklara.
    Üzülüyorum, kahroluyorum, kızıyorum ama elimden bir şey gelmiyor. Vatan Sağolsun en makûlu sanırım. Ah benim haini bol aptalı çok vatanım. Ah benim değerlerinden uzaklaştırılmış, tarihine burun kıvrılan vatanım, keşke o azametli tarihindeki gibi ihanet eden 10 hain değil 100 bin haini kılıçtan geçirebilsen. Belki yine burun kıvıran olur sana, senden utanan, gaddar diyen, asmış keşmiş diyen ama en azından vicdanımız rahat eder be güzel vatanım.

    Allah senin şehitlerine rahmet hainlerine gazap versin.

    Vatan Sağolsun...

    ALINTIDIR.
    ···
   tümünü göster