1. 126.
    0
    Bu konu hakkında son noktayı koymak istiyorum izninizle panpalarim.

    Bizim kızlarımız ın %90 i aşağıda yazdığı gibidir. Aşağıdaki yazıları okuduktan sonra pgibolojik etkiler bırakabilir başınız dönebilir karnınız acıkabilir.

    Evet panpalarim bu bizim gibik Turk kızları nin %90 i liseye geldikten sonra bi güzelleşme hevesi gelir amk andavallari na.Care olarak şunları bulurlar:

    Tren wolf izleyip dylan denen züppe huur çocuğunu face insta vb gibi yerlerde idol olarak gösterirler. Pretty little liars vb gibi aşk ve gibişli şeyleri izledikten sonra yapacak daha bi kaç şeyleri vardır.

    1-)Giyim:Yazın göbeği açık giyip işte burdayim bana bakıp ustume boşalın yeah der gibi gobeklerini açarlar ve oraya bir de piercing takarlar. bitti mi hayır.30cm uzunlukta şortlara babalarının kicindan ter sökerek aldığı 30 - 40 lirayı verip mertcan berkecan ve batılcan in kucağında gezerler.

    2-)Prof kamera:Bu konu çok önemli beyler 10-20 TL yanı yine babalarının kicindan ter sökerek kazandığı 10-20 TL yı prof kameranın karşısında şov yapıp gotunu başını göstermek için harcarlar .

    3-)Teşkolarka Takılma:Komançe zane tipli peşmerge suratlı adiodçıs markalı ayakkabı ve eşofmanlari ile ortalıkta amele gibi gezen şuursuz andavallar ile takılırlar. Amaçları şudur;namuslu bir hanım kızımız onlara bişey denediği halde ustlerine gidebilmek için arka yapmaktır. Yoksa üzülmeyin teşkolara bakacak kadar salak bizim gibi delikanlı adamlarla çıkacak kadar akıllı değiller bu ameleler.

    Bu kadardı panpalarim sözlükte bu konu hakkındaki entry lerden 2-3 kelime alıntı yaptım helal etsinler uzun oldu ama bu andaval patlıcan suratlı peşmerge leri anlatmak bu kadar uzun
    ···
   tümünü göster