/i/Futbol

it's the futbol that's the futbol
  1. 26.
    -3
    Lan dıbına kodumun davarları şimdi de islam düşmanı yaptınız beni. E gibtiğimin gavatları biri diyo şehitleri anmış biri diyo istanbul seyircisi. Şehit çocuğunu maça zütüren de konyalı bi huur evladı şehitleri anmayı sadece dile getirmekle olduğunı sanan da o huur evladını destekleyen bir huur evladı. 42000 adama gelirsek o 42000 adam bugün takımını yere göğe sığdıramazken letonya maçından sonra fatih terim dahil ilk 11 in anasını gibiyodu. Letonya maçı sonrası sizin gibiler türemiş adamları oynayacağı topa halleniyodu. Yarak kürek capsler atıp gülüyolardı. Hepsi iyi gün taraftarı. Eğer o maç türkiye aleyhine 3 0 olsaydı 42000 taraftarın takımına söveceğini adım gibi biliyorum. Son olarak da konyalılar yobazdır. En az kayserililerin cimriliği kadar kesindir. Hangi muallak çocuğu açıklayacak bana o şehit çocuğunun maçta olmasını. Şehitleri anmak sadece stadda zütünde 42000 kişi varken şöhötlör ölmöz vötön bölönmöz demek değil. Görüldüğü gibi şehitler de ölüyo bu koduğumun ülkesinde vatan da elden gitmeye başladı. Şimdi bana çıkıp konyalı sempatizanlığı yapma. gibtir git hemen
    ···
    1. 1.
      +5
      lan tekbir getirmek seni niye bu kadar rahatsız etti onu açıklasana?
      Amigo bi tak bildiği yok millete tekbir getirtiyor desen anlarım. milletin tamdıbına mal demenin nesini anlayacağım onun bunun evladı?
      Sana göre konyalılar yobaz, kayserililer cimri, ankaralılar tavernacı, izmirliler ayyaş, kürtler pkklı, tranzonlular milliyetçi... Sen nesin? huur çocuğu.

      Şehitler için bağırmayalım ama onun yerine klavye başına geçip erkeklik yapalım, profil fotoğrafına da bi türk bayrağı çaktık mı tamamdır.
      Bence sen kenardan kenardan bi gibtir git. Belki elden gidiyor diye yazdığın vatanı klavyen ile kurtarırsın şuurunu gibtiğimin peçete artığı.
      (bkz: bordo klavyeliler)
      ···
    2. 2.
      +1
      Lan gibtiğimin yumuşak beyinlisi burda bana cevap vermekten başka ne yaptın şehitlerin için. Bi de bana bordo klavyeli diyo. Naptın lan benim klavyeme laf ederken. Sabah uyanıp şukuna çuğuna bakarsın egon tatmin olur vatanı kurtarmış gibi hissedersin. Ya biri seni gibsin ya da ben gibecem parmaklarına koduğumun primcisi
      ···
   tümünü göster