/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +1
    Kardeşim bak sana anlatacaklarıma iyi kulak ver...

    1: Bu ülkede Türklük her zaman ikinci plana atılmıştır. Bunun somut örnekleri son 13 yılda ortaya fazlasıyla çıkmıştır. Ama istersen sana kaynak verebilirim. Oda Kadir Mısıroğlu denen adamın söylediği söz ."Atatürk düşmanları gelin birleşelim." böyleydi sanırım.

    2: Bu ülke Rusyadan kaçıp kendisini Abd denen bir ayıya teslim etmiş bir ülkedir. O yüzdendir ki kendi iç işlerimiz yoktur. Ve saçma sapan insanlar başımıza geçmiştir. Eğer dersen de biz kendi vekillerimizi seçiyoruz diyeceksen de sana şunu demek isterim. Rahmetli Muhsin yazıcıoğlu , Recep yazıcıoğlu, Uğur mumcu ve nice vatan evlatları bu politikalar yüzünden hayatlarından oldular. Yani diyeceğim sizin seçtikleriniz aslında yıllar önce birileri tarafından onaylanmış kişilerdir. Ve siz (genel) biz seçtik sanıyorsunuz . Olay bu kadar basit. Mesela düşün malum başkanımızın gelişini. istanbulu b.k zütürürken bir anda paris nasıl yapmış olabilir. Bunlar hep geçmiş tarihimizde saklı oku ve araştır. Çok enteresan şeyler var.

    3:Bu ülkede senin gibi Türk yok kardeşim. Bunu üzülerek söylüyorum ama gerçekten yok. Misal adamla tartışıyorsun . Vatan hakkında atıp tutuyor. Rejimi eleştiriyor ve her konuştukça sanki kalbini bıçaklıyor ama konuşmaya devam ediyor. Lan diyorum sen nasıl türksün ? O diyor o biçim türküm. Sonra yıllar sonra o türk bir bakıyorum malum partili olmuş ve iyi ücretle iyi yerlere gelmiş. Demek ki dava parayla satın alınıyormuş. Pardon dur dava satın alınmaz. Sadece davanı canın yerine koyarsan dava satılmaz. Demek istediğim o ki kardeşim o bizim gibi Türkçe konuşan insanlar aslında başka ulusların başka insanları. Özellikle bunu iyi kavra sağına soluna pek güvenme derim .

    4: islamdan soğutma planı: Diğer etnik milletlerle tek birleşme şansımız olan islamı bize islam propagandası yapan birileri ile elimizden söküp aldılar. Bizim iyi niyetli türkler bunlara inandı ama türkiyede ki müslümanlar inancını en fazla bu insanların yönetimi altında kaybetti. Yani insanlarımızın çoğu birliktelik sembolümüz islamı bir köşeye attı ve deist deist yaşamaya başladı. Ve bu tekrar diyorum ki bu islamcı insanlar tarafından yapıldı. O yüzden son şansımızı elimizden aldılar.

    5: Kaos taktiği hakkında : Son olarak şunu demek istiyorum. Bu ülke eninde sonunda bir bölünme yaşayacak neden derseniz ? nedenimiz var aq tüm değerlerimiz elimizden aldılar.. Para ile satın alındık her şeyi unuttuk ... Ama yolun sonu değil illa ki bir şeyler yapacak gücümüz var elbet.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +1
      Kardeşim gerçekten okurken hemen hemen benim gibi düşünüyosun diye duygulandım. Verdim şukunu
      ···
   tümünü göster