/i/Devlet

  1. 1.
    +39 -6
    Ben neyi anlamıyorum biliyormusun kardeşim. Bu paylaşımını eksileyenleri. Lan bu kadar mı serefsiz oldunuz. Kendi kandasın ölmüş. Bu ikisi yüzünden hala onlara peygamber gözüyle bakıyorsunuz. Arap merakınızı, sevginizin içine sıçayım. Gerçek dini bir öğrenemediniz. Din, Allah diyen ülkede parayı zütürüyor. olan halka oluyor. Az kaldı bu ihaneti yapanları kaynar kazana atacağız.
    ···
    1. 1.
      +5 -11
      ulan bende sizi anlamıyorum huur çocukları bu adamlar iktidar değilken şehit haberleri gelmiyor muydu be amk evlatları geçmişi bilmeden konuşmayın gibicem belanızı aq
      ···
      1. 1.
        +9 -3
        işte bi cahil huur evladı daha. lan anasını gibtiğimin evladı akp başa gelmeden önce pkk bitmiş ve apo da yakalanmıştı. o tayyibin izniyle dağa mektup yollayan şimdiki apo o zaman benim de annem türk ben bu vatana hizmet etmek istiyorum diye ağlıyodu. anasını gibtiğimin 15 yaşında bebesi gelmiş burda geçmişten bahsediyo. lan senin ananı avradını giberim bebe gibtir git şurdan
        ···
      2. 2.
        +1 -5
        ohaa huur çoçuğuna bak yaa salak mısın lan sen aq evladı bir gib bilmediğin ortada sus tartışma milletle aq
        ···
      3. 3.
        0
        lan söylediğim şeydeki yanlışı bul belgele gibtir olur giderim ama az bilip çok ve boş konuşuyosan senin o büyük ihtimalle türbanlı ananı giberim
        ···
      4. 4.
        +2
        Hala Tayyib'i savunan varmış mk. Lan adam naptı diyonuz hala. Yılanın deliğine çomak sokarsan (sırf akp iktidar olamadı diye) askerler böyle şehit olur. Ha askerler açıkcası tak yoluna gitti. Şehit oldular ona lafım yok ama. Bence bir askerin ölmesi ancak vatan kurtulması gerektiğinde olması lazım. Abi şimdi 10000 falan orduyla doğuya gidersin. Terörü temizlersin 2000 asker şehit olur. Ama sebep için şehit olmuş olur. Bu zavalllı şehit olan kardeşlerimiz böyle canlarından oldular. Bunu anlamayacak kadar mı aklınızı yitirdiniz.
        ···
      5. diğerleri 2
    2. 2.
      +2 -6
      Evet eksiledim evet akp ye oy verdim ama hiçbir zaman pkklı olmadım. Rte belki yolsuzluk yaptı kabul oğullarını askere göndermedi kabul ama iktidar olduğundan beri ülkeyi ne kadar geliştirdiği ortada. Siz gidip chp ve mhp ye oy verdiğinizde şehitlerin durcağını asgari ücretin 5000 olacağınımı zannediyorsunuz dibine kodumun malları.
      ···
    3. 3.
      +3 -1
      Huurnun evladı bu huur cocukları iktidara gelmeden 2 sene önce pkk bitmişti. o 2 sene şehit vermemiştik. Vede pkk kapatma talimatı alıp kapanacaktı.Ne zaman akp geldi sırf k*rt oyları toplamak için pkk yı yeniden doğurdu.
      ···
    4. 4.
      0
      Geliştirdi mi. Lan anlama kıtlığı olan kardeşim. Ülkeyi geliştirdi dediğniz şey aslında bizi dışa bağımlı hale getirdi. Yol yaptı değil mi? O gördüğün yolların yüzde 75 i diğer iktidarlar zamanında yapıldı. Elin Korelisi ülkesini dışa bağımlı hale getirmemek için otoban kenarlarına güneş panelleri koyuyor, elektrik için. Bizde de Ruslara pimini çekip verdiğimiz Akkuyu muydu Akkoyun muydu neydi onun projesini yapıyor. Daha çok anlatırdım da yazmakla bitmez kısaca yolsuzluk paralarıyla bunların 5 katı yapılırdı.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster