/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +13 -1
    Beyler gecen cumartesi arkadasim cengiz evlendi. Ben de isi gucu biraktim dugun icin turkiye'ye geldim. Cengiz 10 numara elemandir. Durust, caliskan, kulturlu bir cocuk. Yalniz bir kiz bulmus tam bir kevase amk. Cocugun kanina girmisler bunu prenses diye cakmislar. Bizim cengiz biraz cirkin diye kizin gosterdigi ilgiye, sefkate kanmis kiza yapismis. 6 ay icinde bunlari soz-nisan- nikah sarmalina sokmuslar.

    Cengizle cok ortak arkadasimiz olmadigi icin durumdan hic haberim yok. Facebook falan da olmayinca bende, kizin ismini davetiyeden ogrendik yani. Beni de aradi abi gel dugunume seni cok gormek istiyoruz aramizda zart zurt. Tamam dedim, akrabalari da gorurum, atladim geldim.

    Dugunden bir aksam once aradim. Var mi problem yardimci olalim dedim. Baktim cengiz keyifsiz. Olm ne oldu anlat dedim. Biraz bahsetti. Hemen kalktim gittim yanina. Aldim bunu maltepe tarafinda bir mekanda sabaha kadar konustuk. Cocuk hatasini dugun alisverisinde farketmis ama artik cok gec diye dusunuyor. Mutsuz olsun istemiyorum tabi. Dedim oglum sen bu kizi seviyormusun. Yok abi hic sevmiyorum dedi. gibseler üzülür müsün dedim, yok abi dedi. Eyvallah dedim sen dugun yapacak gibi devam et dedim. Bunu evine biraktim. Bizim serdari aradim. Serdar eskiden modellik yapmis, yarismalara katilmis, aramizda en cok dalgasi olmus kardesimizdir. Sabah bulusalim dedik.

    Sabah serdari aldim, cengizin yanina goturdum. Bak dedim oglum serdar bu kizi gibsin sen de bas bu dugun iptal olur. Basin agrimaz. Yalniz dugun gunu bunu nasil yapariz diye beyin firtinasina basladik.

    Okuyan varsa devam edeyim.
    ···
   tümünü göster