/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +207 -17
    Bi sabah okula kalkmak için alarmı kurmuştum lise 2 ydim o zaman. Genelde uykum ağırdır 2-3 tane kurarım ki kalkabiliyim.O gün de peder işe gitmemiş. Olum bi kalktı ne ötüyo lan bu dedi ben rüya görüyorum zannetim. Odaya bi girdi.Ben yatarken şaha geçtim babam niye kalkmıyorsun lan dedi bende baba kalktım unuttum kapatmayı dedim (lan bulduğum yalana bak).Okula gidiyorsun diye inadına yapıyosun dimi it dedi sobanın demiriyle 2 posta dayak vurdu bana. okula öyle bir dinç gittim ki bütün derslere katıldım. buda böle bir anımdır sizdende bekliyom hadi bağalım.

    Edit:Beyler başlık tutmuş soruyu değiştirelim en fena böyle komaya girdiğiniz dayağı anlatın.

    Mesela bana oldu. Karneyi getirmiştim karnede 5 zayıf var ama ortalamadan geçiyorum sınıfı. Babama anlattım inandıramadım bini akşama kadar dinlene dinlene dövdü beni. 26 ncı şamarından sonra zevk almaya başladım sanki 25 cm lik zenci beni tokatlıyordu şurumu kaybettim amk.

    Gerekli Edit:Beyler her ne kadarda babalarımız bizi dövmüs olsada sebepli veya sebepsiz biz aynısını çocuklarımıza yapmayalım. Doğru dil ile güzelce anlatalım. Bizim yaşadıklarımızı onlar yaşamasın.
    ···
   tümünü göster