/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2 -1
    Kız züt oldu milletle auuvladıktan sonra kalktı gitti. Bende geçtim yerime, bin yüzümden aklım rahibe ferresinde kalmıştı. Onlarıda düşünürken ders başladı bu huur gelmedi. Gelmemesi umurumda değildi fakat benim yüzümden gelmediyse sıkıntı vardı. Tenefüs oldu çıktım bahçeye kız arkadaşımla.

    +At Billigi
    -Kızarkadaşım

    +Hristiyan huuru gördün mü
    - Napıcaksın sen onu.

    Anlarsınız beyler bu konuşmanın sonu iyi bir yere gitmedi çok kızdırdı beni. Bahçede tek başıma yürüyordum, derken arkada muhabbet ettiğim çocuklardan biri gel sigaraya çıkalım dedi çıktık. "Kanka fena koydun çocuğu helal olsun"dedi. Hristiyan huur'u görüp görmediğini sordum. Görmediğini söyledi. Sınıfa geçtim ve bir baktım ki hritiyan huur yanıma oturmuş.
    +At Billigi
    -Hristiyan huur

    -Sana bir şey söyleyebilir miyim ?
    + Söyle
    -Tenefüste okulun kazan dairesine gelir misin ?
    + Neden ?
    - Sen gel ama benden sonra çıkıp gel.
    +Tamam.
    Dedim bakalım nolucak, aklımda gibiş hiç yoktu beyler ben beni dövdürmeye çalışır falan sanıyordum, ama bana farkedermi lan çekerim emaneti giberim adaleti.

    Tenefüste çıktı bu sınıftan beş dakika sonra bende arkasından.
    indim kazan dairesine bir baktım aman aman

    Giymiş fantezi rahibe kıyafeti bana gel gel yapıyo. Benim çavuş hemen savaş moduna girdi, emirler veriyor herkese. Kıza yaklaşmaya başladım. Çavus pantolonla olan savaşında iyice kendini kaybediyordu. Kıza yaklaştım, artık kalbim atmaya başladı hatun çok güzeldi. Dahada yaklaştım artık bütün organlarım o kızı istiyordu. Kıza dokundum öpmeye yeltendim. Arkamdan iki tane papaz geldi. Beni domaltıp gibtiler.
    ···
    1. 1.
      0
      +At Billigi
      -Hristiyan huur
      kısımlarını beğendim ama cuğu
      ···
    2. 2.
      0
      ilk çugumu yedim sayende bin ama beğendiremediysek hata bizde
      ···
   tümünü göster