/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +2
    Sevecen panpacığım, 2 sene önce iğrenç bi şehre taşındık burada ortamım kayboldu haliyle insanlarla iletişimim azaldı ve özgüvenim biraz kırılmış durumda. Özgüvenim yerine gelir ama bende şöyle bi sorun var ilk başta ortama girerken kasılıyorum ama açılınca da çok açılıyom ortasını nasıl bulacam amk fazla açılınca aklıma hem binlikler geliyo nasıl kurtulacam ?
    ···
    1. 1.
      +1
      Olgunlaşman lazım önerim felsefi kitaplar okuman . Önce az sayfalı kitaplardan başla mesaj atarsan öneririm bunlar ufkunu açar zamanla kitapların seviyesini yükseltiriz sen istersen bunlar senin karakterini ve benliğini geliştirir.
      Ortamda nasıl davrancağını yada bişey yapmadan önce bilgi süzgecinden gecirmen daha doğru hamle yapmanı sağlar.
      Önerim tavrını koru insanlara saygı göster tepene çıkarma, el kol şakası yapma çocuk değilsin amk bana yaptı diye dövdügüm cok yakın arkadaşlarım vardı saygı önemli. Laf sokma ortam içinde insanları kırma sana samimi olmazlar.
      Örnek: liseli salak bi halttan anlamayan ezik dersem sana giblemezsin beni ama kardeşim söyle yaparsan iyi olur dersem hem düzgün cevap verirsin hemde önerimi dinlersin yani, düzgün davran cevrendekilere sana öyle davransınlar. Senin davrandığın gibi davranmayanlarla mesafeni koru tepene çıkmasınlar.
      ···
    2. 2.
      +1
      eyvallah panpa on numara yazmışsın, 'Önerim tavrını koru insanlara saygı göster tepene çıkarma' bu sözün işte benim sıkıntım tavır koymuyorum panpa kalpleri kırılmasın diye artık dikkat ederim
      ···
      1. 1.
        +1
        Saçmalama öyle yaparsan giberler seni. Sert dur ki bi seninle konuşurken düşünsünler ve düzgün davransınlar laf sokan biri olursa 2-3 kez ipleme 4 olunca haşla çocuk musun sen söyle ona göre davrancam falan yap ezdirme kendini.
        ···
      2. 2.
        +1
        tamam panpa çok haklısın sağol
        ···
      3. 3.
        0
        Rica ederim dostum işine yarar umarım.
        ···
      4. diğerleri 1
   tümünü göster