/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +74 -1
    O zamanlar biz de fukaraydık be panpa
    Kayseride ayazda kendi montum yok diye abimin montunu giyerdim giderdim okula , kollarım dirseklerine anca gelirdi .
    5 6 sene giydim o ceketi şimdi çok şükür
    Durumum iyi bimden geçiniyoruz ama koyardı be abi . lise 1 e geçince ilk defa yeni ayakkabı alınmıştı bana o da ne kadar sağlamsa 2 sene dayandı bana .
    Kışın da onu giydim futbol oynarken de .

    Ulan bizim nesili adam eden yoklukmuş lan başka birşey değil .
    ···
    1. 1.
      +68 -1
      ulan son cümleni okudum içim ürperdi resmen. ilkokul 3-4 okulla ev arası rahat 5 kilometre var her sabah evden çıkar önce 1 km uzakta halkekmek bayisine gider ekmek alırdım 5 kuruştu lan çok değil bakkaldakiyle arasında ya 5 ya 10 kuruş vardı onun için o yolu yürür ekmeği alır eve döner çantayı alır bu seferde okula yürürdüm o yol ufacık ayaklarımla sırtımdaki çantayla bitmek bilmezdi amk okul servisleri vızır vızır geçerdi yanımdan bak yazarken hatırladım ankarada yaşıyorum ben egonun şu tekli biletleri vardı kuzen 1 tane vermişti al bunu okula giderken otobüse binersin diye ulan o bileti bugün hava iyi yürürüm ya bugün daha aydınlık belki bigün geç kalırım o zaman binerim bilmem ne diye kullanmadım sakladım durdum bi sabah babam işe gidecekken biletim yokmuş dedi çıkardım ona verdim güldü olum bu nerden geldi geçmezki artık bu eskimiş diyince dank etti kafama 2 sene saklamışım lan o bileti onun o yırtık cüzdanımda olduğunu bilmek bile yetmiş bana. işte bu yüzden dediğin içimi ürpertti kardo bizi yokluk adam etmiş
      ···
    2. 2.
      +12
      Ah be kardo soğukta bir de ayakkabılarımıza su falan girerdi de öyle yürürdük 4-5 kilometre yolu millet servisle giderdi biz öyle bakardık arkasından .
      ···
    3. 3.
      +1 -8
      sen o küçük yaşta cüzdan mı taşıyodun lan yalanını gibiyim senin . açıgını yakaladım . amk ben 19 yaşına geldim daha bir kere cüzdan yüzü görmedim cebim var amk salak mıyım bide cüzdana para veriyim gider ona bi döner yerim .
      ···
    4. 4.
      +4
      Cüzdan kullanmayı bilmiyorsan ne yapalım amk ?
      ···
    5. 5.
      0
      12 yasimdan beri cuzdan kullaniuom dibina kodugum
      ···
    6. 6.
      +2
      Sana mı dedik lan yalıtımda kullanılan strafor köpük
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster