/i/Okul

"Eğitim, kafayı geliştirmek demektir, belleği doldurmak değil."
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +2 -2
    bura müsaitmiş bildirim gelsin diye buraya yazıyorum @1
    Nerse** bolluk orda takluk
    Kızlarla arkadaş olamaya** çalış, hemen
    şu imla hatalarını düzelt istersen panpa. lise tavsiyelerini okumadım gibimde olmadığı için orda varsa bilmiyorum.
    Not: Sülalemden kimseyi TDK gibmedi. bu tarz yorumların önünü kapatayım şunu yazıp
    ···
    1. 1.
      +3
      Dostum incide imla kurallarına takma gibi bir format yok eğer istersen kaç tane anlatım bozukluğun ve noktalama hatan var seni burda giberim. işine yarayan bilgiyi al bu hayatta ki tek işin millete sakso çekmek, şarlatanlık yapıp milleti eğlendirmek olması biraz olgunlaş.
      ···
    2. 2.
      -1
      dostum ben uygun bi dil ile söylemek istedim. direk sövüyosun, hakaret ediyosun amk. demen gereken ya gibtir et panpa anlayan anlıyor ya da eyvallah ama uğraşmıycam falan olmalıydı sana iyi geceler amk
      ···
    3. 3.
      +2
      Hem yazdığım şeyleri okumaya bile değer vermeyim birde bunu bastıra bastıra okumadım de ama" şey seninle şey biraz şey dalga şey geçeyim" de sonrada saygı göstermemi bekle yok öyle bi dünya yazdığın şeyler gibimde değil ve hemen düzelt nasıl bi üsluptur saygı göster önce sonra saygı göstereyim. Anlaşılmıştır umarım.
      ···
    4. 4.
      -3
      Niye deger veriyimde amk gectim ben o safhayı. dalga falan geçmedim yannan kafalı nerenle okuyosun. Saygı beklemiyorum zaten asıl saygısızlık beklemiyordum. Sen üslup düzelt pünöñünk
      ···
    5. 5.
      0
      Saygısızlık beklemiyorsan yanlış yazdın hemen düzelt yazmıcaksıns sen kimsinde hemen düzelticem önce kendi yazına bak. Hayatı ancak insanlara laf sokmaya çalışıp sokamayınca ağlayan tiplerden okma yazım şekline bak . Olgunlaşın diye uğraşıyoruz senden beklemek yanlış birşey olmaz senden.

      (bkz: Ticari bekleme yapma devam et)
      ···
    6. 6.
      -1
      Hemen düzelt yazmadım. Yanlis anlama olmus amk. Senin cumlenin devaminda hemen yazıyordu orayi da kopyalamisim onemsemedim devam ettim. Ben oyle emri vaki yapmadim dostum.
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster